Ylilauta vai Ylioppilaslehti? Seksuaalinen häirintä ei ole journalismia

EDIT 25.4.2016: Maaret Kallio kommentoi sikailua itse (ja FB).

Kuinka kritisoida terävästi asiantuntijanaista? No tietysti lähettämällä hänelle hieromasauva. Ei, kyseessä ei ole anonyymin nettisovinistin tempaus, vaan uusimman Ylioppilaslehden Yst. terv. Ylioppilaslehti -palsta – jossa joskus on ollut ihan hauskoja kantaaottaviakin juttuja.

Juttu ei ole vielä verkossa, mutta tässä se on kaikessa ytimekkyydessään:

ylioppilaslehti

Jutusta ei ihan aukea, onko sen alkuperäisenä tarkoituksena kritisoida, vittuilla, pitää hauskaa vai mitä. Mutta olen tuskin ainoa, jonka mielestä dildon lähettäminen moisen saatteen kera on seksuaalista häirintää, kun otetaan huomioon konteksti: on eri asia lähettää seksivälineitä testattavaksi seksibloggarille tai toiselle bloggarille joka on niitä erikseen kaivannut, kuin lähettää moisen piikittelevän saatekirjeen kanssa dildo asiantuntijablogistille, jonka blogiteksteistä ei mitenkään käy ilmi, että hän innostuisi seksilelujen saamisesta postiin.

P.S. Kyseisessä numerossa on muutakin kritisoitavaa, josta Veikka Lahtinen kirjoitti jo osuvasti. Jos et vielä lue Veikka Lahtisen blogia, kannattaa aloittaa saman tien, tyyppi ansaitsisi kirkkaasti Suomi-blogosfäärin vuoden tulokas -palkinnon.

Kommentit
 1. 1

  Petri Sakkinen sanoo

  Entisenä teekkarina (1970-luvulla), taidan ymmärtää, missä pohjamudissa 2010-luvun Ylkkäri on.

 2. 2

  Sara sanoo

  Voi mitä urpoja. Ihan hävettää nuorison puolesta. Lieneeköhän heilläkin palveluksessa turhautuneita miesasiamiehiä vai mistäköhän tämä pohjakosketus on saanut kipinänsä?

 3. 3

  N-P Grönholm sanoo

  Tää Kallio siis?! Mitä helvettiä?!
  Jollain jotain pahasti hampaan kolossa. Olisi sen dildon voinut omaan aukkoonsa reflektoida ja pitänyt siellä, is all I’m saying, varmaan saisi parempaa tyydytystä kuin tulevasta paskamyrskystä.

 4. 4

  Ville Ilkka sanoo

  Ja tätäkin kakkaa saa (joutuu) jokainen HY:n opiskelija ylioppilaskunnan jäsenmaksun muodossa tukemaan. Mutta hei, pitäähän tulevien poliittisten broilerienkin jostain uransa aloittaa.

 5. 5

  Hävettää niin vietävästi sanoo

  Kyllä tää meitä nuoriakin hävettää.. Noilla on joku ihan oma kuplansa kuten HYYn hallituksellakin jo useampaa vuotta

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *