Wlan-kielto taloyhtiössä ja fanipostia

Kaveri vinkkasi Ylilaudalta löytyvästä kuvasta (ks. myös keskustelu), jossa on kuva eilen päivätystä taloyhtiön päätöksestä. Itse asiassa tätä kuvaa on tarjottu jo toistakymmentä kertaa minulle eri reittejä pitkin, mistä en sinänsä ole yllättynyt…

Koska kyseessä on selvä feikki (missään taloyhtiössä ei ole tuollaista määrää pykäliä järjestyssäännöissä (52 kpl) ja vaikka taloyhtiöskenessä liikkuu valta-asemissa jos jonkinlaista viiripäätä, noin totaalinen pihallaolo tuntuu epäuskottavalta), ajattelin olla blogaamatta ollenkaan mutta kun tämän saa kätevästi niputettua saamaani fanikirjeeseen, niin tehdään tällainen kieli poskessa -postaus perjantaipäivän kunniaksi.

Tuohon taloyhtiölappuun voi (feikkiyden lisäksi) todeta vain, että moisilla lippulapuilla voi pyyhkiä takapuoltaan, ei ole olemassa lakia jonka perusteella taloyhtiö voisi kieltää wlanin käyttöä tai mitä tahansa muutakaan normaaliin elämään kuuluvaa toimintaa. Toiveita voi toki esittää, kuten viime vuonna joku valpas asukas taisi tehdäkin, ja onpa moista kaipailtu ihan Hesarin yleisönosastollakin. Loppujen lopuksi taloyhtiö voi kieltää aika harvoja juttuja (klik, klik).

No tuo lappu lienee 99,9 % varmuudella pila (kuten joku Twitterissä väitti jo selvinneen), mutta tällainen tuli postissa minulle ihan oikeasti:

faniposti

faniposti 2

Kuvat saa suuremmiksi klikkaamalla. En tiedä mutta luulen, että lähettämisen triggerinä toimi postaukseni Chickin traktaateista. Sama tyyppi on ollut ilmeisesti asialla ennenkin, silloin varoiteltiin ”homotouhuista”.

Kommentit
  1. 1

    Tatu Itkonen sanoo

    Onko M.O.T. uusi Aamen? M.O.T. vain loppuun, jolloin on todistettu sanomisensa Todeksi.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *