Setä kävi festareilla 14 vuoden tauon jälkeen

Kuten muutkin Imagen bloggaajat, sain ilmaislipun Sideways-festareille koska kyse on Imagen yhteistyötapahtumasta. En ole oikein festari-ihmisiä, viimeksi olin festareilla muistaakseni vuonna 2001. Toissa vuonna sain kolmen päivän korruptiolipun (en muista miksi) Flow-festivaaleille ja annoin sen ilmaiseksi kaverille kun meni muistaakseni työmatkan kanssa päällekkäin.

Tällä kertaa sattui kuitenkin olemaan vapaa viikonloppu joten ei muuta kuin heilumaan. Kaupunkifestaria ei voi tietenkään verrata ”oikeisiin” festareihin telttayöpymisineen ja mudassa kahlaamisineen, mutta minulle tärkein asia eli kivojen tyyppien kanssa hauskanpitäminen onnistuu ilman niitäkin.

Ja kivaahan tuolla oli: ei ruuhkaa sisäänpääsyssä, ei ikävää tungosta ja kaljajonot olivat lyhyitä. Ainoa pettymys oli, että tuttuja tai edes puolituttuja vieraita festareilla oli yllättävän vähän – ehkä tämä oli eri somekuplan porukkaa? Bändeistä sun muusta en oikein osaa sanoa mitään järkevää (onneksi muut Image-blogistit osaavat: klik, klik, klik, klik ja klik ja sori te joiden postaukset missasin), koska en ole mikään aktiivinen musiikinkuuntelija ja -seuraaja, mutta Killing Joke veti perjantaina menevän keikan ja innostuin itsekin ystävien kanssa eturivin tuntumaan heilumaan:

killing joke sideways

Samalla opin nuorisolta uuden termin mosh pit ja opin myös käytännönläheisesti, miksi sellaisen reunalla seisominen on vaarallista:

mustelma jalassa

Tuo vain näyttää ilkeältä, ei sattunut juurikaan. Ja kaikkeen hauskanpitoon kuuluu aina pieni riski! Mieleen tuli kuitenkin väistämättä tämä:

vanhukset pois festareilta

P.S. Blogini suosio on yllättänyt itsenikin ällikällä: yksilöityjä lukijoita on ollut toista sataa tuhatta per kuukausi. Hauskaa juhannusta kaikille, juhlikaa villisti mutta (riittävän) turvallisesti!

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *