Säteilyaktivisteista päästiin – nyt työnantajani kimpussa homovihaajat

EDIT: Tyyppi otti yhteyttä ja tapaan hänet heti kun löytyy molemmille sopiva aika. Hänen vastineensa on tuolla kommenteissa. Haluan mielelläni kuulla millä perusteilla ei-uskovainen vastustaa sukupuolineutraalia avioliittoa.

 

Meiliini (kuten myös työnantajaoppilaitokseni rehtorin meiliin) kolahti aamuyöstä tällainen tekele:

***********************************

Timo Lehtonen 10.7.2015

Vesa Linja-aholle

Tiedoksi: Toimitusjohtaja-rehtori; aito.avioliitto@gmail.com; timo.lehtonen@conforman.fi

Kukaan tervejärkinen aikuinen ei julkaise julkisuudessa pilana kuvakaappauksia suljetussa Fb-ryhmässä toisten ihmisten kirjoittamista teksteistä!

Jos et tiennyt aikaisemmin Fb-ryhmässä nimeltä ”Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia” kirjoitettujen tekstien kuvakaappauksina julkaisevasta pilaryhmästä

”Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittoa -ryhmän kootut aivopierut”,

niin katso tämä: https://www.facebook.com/vastustamme/photos_stream?hc_location=ufi

ja https://www.facebook.com/vastustamme?hc_location=ufi

Vesa Linja-aholle: Annan sinulle luvan julkaista kuvakaappauksen alla näkyvästä tekstistäni julkisessa pilailuryhmässä ”Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittoa -ryhmän kootut aivopierut” ja missä tahansa muualla.

Pyydän, että julkaiset tuon tekstini julkisuudessa.

Jokaisen ikänsä puolesta täysivaltaisen ihmisen kannattaa harkita mitä milloinkin kirjoittaa julkisesti missäkin yhteydessä.

https://www.google.fi/search?q=%22vesa+linja-aho%22+avioliittolaki&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=K-2eVYOxBePTygPe04LYCw

Täysi-ikäisen suomalaisen kirjoittamaa tekstiä:

http://blogit.image.fi/vesanlinja/ihmettelin-torkykommenttipiikkia-blogissani-ja-syykin-selvisi/

http://blogit.image.fi/vesanlinja/homofobiaa-espoolaisleikkipuistoissa/

http://blogit.image.fi/vesanlinja/sananvapauden-ja-demokratian-vaarinymmartajat/

https://www.facebook.com/groups/vastustammesukupuolineutraaliaavioliittolakia/permalink/10152857845411846/?comment_id=10152859142301846&offset=0&total_comments=13&comment_tracking=%7B%22tn%22%3A%22R%22%7D

homofobia-ruutukaappaus

Vesalle hyvää kesän jatkoa 2015 – loma-aikaa! 

Ystävällisin terveisin

Timo Lehtonen

<viesti päättyy tähän>

***********************************************

Joopa joo. Tämä on jo niin nähty. Purkaukseen ei ole oikeastaan muuta kommentoitavaa, kuin että tähän on pakko todeta:

Annan sinulle luvan julkaista kuvakaappauksen alla näkyvästä tekstistäni julkisessa pilailuryhmässä ”Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittoa -ryhmän kootut aivopierut” ja missä tahansa muualla.

että julkisuudessa esitettyjen viestien edelleenjulkaisemiseen ei mitään lupia tarvita, ei lain eikä hyvän tavan mukaan. Hyvän tavan vastaista täällä ei ole mikään muu kuin nuo seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin vihamielisesti suhtautuvat kommenttinne siellä ”suljetussa” ryhmässänne.

Kommentit
 1. 2

  Timo Lehtonen sanoo

  Vesan jutun otsikko ”Säteilyaktivisteista päästiin – nyt työnantajani kimpussa homovihaajat” sisältää väärää tietoa.
  Vesalle ja lukijoille tiedoksi oikaisu:
  1) En ole ollut, enkä ole Vesan työnantajan kimpussa – viestini meni AMK:n rehtorille vain tiedoksi.
  2) En ole homovihaaja.
  Kirjoitin Vesalle, että en ole säteilyhörhö, homofoobikko, enkä edes uskovainen. Samalla kutsuin Vesan keskustelemaan kanssani avioliittolaista ja sähköyliherkkyydestä.
  Se, että kannatan avioliiton säilyttämistä laissa vain miehen ja naisen välisenä liittona ei tarkoita sitä, että olisin homovihaaja. Asioista voi ja saa olla eri mieltä, mutta se ei oikeuta väittämään perättömiä.

  • 2.1

   Vesa Linja-aho sanoo

   En ole ollut, enkä ole Vesan työnantajan kimpussa – viestini meni AMK:n rehtorille vain tiedoksi.

   Ai, no sehän muuttaa asian ihan täysin. Hitsi kun en tajunnut itse.

  • 2.2

   Stuuge sanoo

   1) Ai vain tiedoksi? Siis onhan tuo nyt vähintään passiivisagressiivista vittuilua. Tiedoksi rehtorille? En kaunistele sanojani, mutta vaikutat aika selvältä kusipäältä. Tuohan on selkeä yritys vahingoittaa toista. Eihän rehtori tee tuolla tiedolla yhtään mitään, eikä se hänelle edes kuulu. Eri asia jos Vesa vetelisi huumeita tai lähentelisi oppilaita, mutta aktivismi tasa-arvon puolestako on asia josta pitäisi työnantajaa varoitella? Hohhoijaa.

   2) Et ole homovihaaja? Et nyt kuitenkaan halua halua homoille tasa-arvoista kohtelua. Älä viitti, toihan on just niin perinteinen ”En ole rasisti mutta”. Tämä jälkimmäinen omalta osaltaan vahvistaa mielikuvaani sinusta kusipäänä. ”Emmä vihaa mustalaisii, mä en vaa haluu niitä asuu mun kans samalle kadulle.”

   Sori, ei mennyt läpi.

  • 2.3

   Hannu Rytilä himself sanoo

   Miten niin olet päässyt säteilyaktivisteista eroon? Minusta et pääse eroon. En tosin aio kannella pomollesi, vaan vastaan idioottikirjoituksiisi ihan suoraan sinulle.

   • 2.3.1

    Mikko sanoo

    Rytilä, toisin sanoeet julkaiset idioottikirjoituksiasi Vesan blogin kommenttiosiossa.
    Sinulla, Hannu Rytilä, ei ole ollut vielä esittä mitän muuta kuin idoottikirjoituksia itselläsi.

   • 2.3.2

    Hannu Rytilä himself sanoo

    Mikko. Olen kirjoittanut julkisesti saatavissa olevan kirjan Sähköherkkyydestä. Lue se, ja jos olet eri mieltä kirjoita toki parempi kirja.

 2. 3

  Jyrki sanoo

  No sähköpostiosoitteen perusteella selvisi ainakin se miksi Lehtosen kirjoitustyyli on mitä on, selittää kyllä monta asiaa.

 3. 4

  Marko A. Hento sanoo

  Mietin usein mitä henkilö ajattelee kun laittaa tuollaista jongin joutavaa henkilön esimiehen / tässä tapauksessa koulun rehtorin spostiin.

  Rehtori saa makeat naurut, se on varmaa.
  Mutta entäpä jos esimies ei olisikaan maailman terävin toveri. Vaan jakaisi tämän toopen ajatusmaailmaa osin. Päättäisi nuhdella henkilöä joka siis ansiokkaasti on somessa nostanut esiin toopen rajoittunutta maailmankuvaa ja ihmisoikeuksia loukkaavaa törkypostailua.

  Mielestäni valtiovallan kannattaisi keksiä autoilun tavoin sakotuskulttuuri törkuviestinnälle jossa loukataan ihmisoikeuksia Tässä kohtaa joka viestistä tulisi esim 300 euron sakko, jonka näyttövastuu jäisi kirjoittajalle.

  Tietenkin palveluntarjoajien pitäisi varmentaa kirjoittajien henkilöllisyys, mutta tässäkin kohdassa siitä ei hirveästi ole epäselvyyttä.
  Tuo sakkoraha voitaisiin sitten ohjata esim sateenkaariperheiden hyväksi. Eli keiden oikeuksia on loukattu.

 4. 5

  Fosfori sanoo

  voi timo 😀 aika alkeellinen nettikansalaisen virhe tuollainen ’asiallinen’ huomautus siitä että ”nyt tuli paha mieli, voitko lopettaa”

 5. 6

  Miika Niemitalo sanoo

  ” Hyvän tavan vastaista täällä ei ole mikään muu kuin nuo seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin vihamielisesti suhtautuvat kommenttinne siellä ”suljetussa” ryhmässänne.”

  AAAAAMEEEEN Vesa!

 6. 7

  Samppa Kuupas sanoo

  Hassua:

  1) Miksi Lehtonen tekee tästä työnantajan asian, tai edes tiedoittaa työnantajaan asiasta.

  2) Miksi Linja-aho lähtee tähän huuteluun mukaan. Uhriutuminen?

  3) Olen luultavasti homofobinen persu, natsi ja säteilyhörhö, koska ihmettelen moisia. (täytyy myöntää, että tuo säteilyhörhön status kirpaisisi eniten, koska inhoan huuhaata).

 7. 8

  Simo Hovari sanoo

  Näitä erilaisia kannanottoja lukiessa tulen aina naurahtaneeksi politiikalle ja sen pyrkimyksille. Viime aikoina, ja miksei aiemminkin, muodissa on ollut epäpolitisointi.

  Homokysymys on yksi, josta etenkin vihervasemmisto yrittää tehdä epäpoliittisen, vetoamalla asian yksiselitteisyyteen. ”Loogisesti tämä menee näin ja piste”. Vihervasemmisto ei löydä asiasta edes väiteltävää.

  Toisena esimerkkinä voitanee nostaa leikkaukset. Lähes kaikki puolueet pitävät niitä jokseenkin välttämättöminä, ja ”tehdään mitä pitää” -tyyppisenä ratkaisuna. Vasemmistoliitto on oikeastaa ainoa puolue, joka on selkeästi leikkauksia vastaan. Toki vastarintaan on noussut nyt muitakin oppositiopuolueita, jotka näkevät, että leikkaukset ovat tapa tehdä politiikkaa – ei imperatiivi.

  Näin politiikasta ulkopuolisena tätä on mukava seurata, ja tehdä näitä havaintoja.

 8. 10

  Hannu Rytilä himself sanoo

  Miksi Vesa Linja-aho olet bannanut minut FB-seinältäsi? Vastaa perustellusti.

  • 10.1

   Vesa Linja-aho sanoo

   Olen estänyt kaikilta ei-fb-kavereilta kommentoinnin, voit kiittää seinälläni öisin riehuneita uusnatseja.

   • 10.1.1

    Hannu Rytilä himself sanoo

    Me oltiin FB-kavereita ennen muttei enää. Minä en katkaissut yhteyttä, sinä sen teit.

    • 10.1.1.1

     Vesa Linja-aho sanoo

     Bannasin sinut koska kommentointisi Lilja Tammisesta oli törkeää ja ulosanti muutenkin epärakentavaa.

     • 10.1.1.1.1

      Hannu Rytilä himself sanoo

      Olet käynyt muuttamassa kommenttiasi. Kirjoitit:
      ”ulosanti muutenkin epärakentavaa”. Sekö on syy bannata? Eriävien mielipiteiden esittäminen? Mielestäni ulosantini on selkeää.
      Aikaisemmin väitit että kommenttini Lilja Tammiseen on seksististä, sehän ei ollut totta, kuten itsekin huomasit korjatessasi kommenttiasi.

 9. 12

  Hannu Rytilä himself sanoo

  Toisaalta, nyt kun Vesan mielestä säteilyaktivisteistä päästiin niin ehkä Vesa pysyy hiljaa aiheesta josta hän ei tajua mitään. Vesa. Aion viedä kirjani lahjaksi kaikkiin pk-seudun Elisa, Sonera ja DNA-kauppoihin tänään, jotta myyjät saavat ns. hiljaista tietoa. Haastateltuani heitä he ovat myöntäneet että sähköherkät ovat kyselleet tuotteita jotka sopisivat heille. 15 kirjaa menee Isoon Omenaan, Selloon, Kaareen, Jumboon ja Itikseen. Vesallahan on jo omansa ja hänen skeptikkokavereillaan myös.

  • 12.1

   Hannu Rytilä himself sanoo

   No ni, nyt on enää Sello, Malmi ja Tikkurila läpikäymättä. Aikaa kuluu yllättävän paljon mutta vastaanotto on ollut myönteistä. Yhtäkään Vesa Linja–ahon kaltaista tyyppiä en ole kohdannut.

 10. 13

  Hannu Rytilä himself sanoo

  Olen tällä viikolla vienyt kirjani kaikkiin mahdollisiin mobiilimyymälöihin
  lahjaksi PK-seudulla. Vastaanotto myyjien keskuudessa on ollut hyvin
  positiivista. Erityisesti eilen Sellossa Soneran myymälässä lämmitti, kun
  myyjä kertoi että hän on jo vähän odottanutkin minua – olin vähän öönä että
  mistä olet kuullut – hän näytti kännykästään Soneran Jumbosta tullutta
  toisen myyjän viestiä: Kaveri tulee teillekin, kirjastani oli kuva, varmasti
  aito koska siinä näkyi itse kirjoittamani teksti Sonera Jumbo, palauta
  myymälään. Lisämainintana oli: Hyvä hirja, kannattaa lukea. Kaveri otti
  kirjan vastaan ja heitti se samantien reppuunsa, ilmoitti että tämä luetaan
  heti tänä iltana.Olen myös vienyt kirjan terveyskauppoihin Life ym.
  myymälöihin. Heinäkuussa, kun työntekijät ovat lomalla niin ”yllättäen”
  kauppiaat ovat itse töissä. Sähköherkkiä löytyy vaikka kuinka kun vähän
  rapsuttaa pintaa. Hyrylän Kamomilla-kauppiaskin kertoi ettei hän voi käyttää
  älypuhelinta, hän käytti vanhaa mustavalkoista Nokialaista. Samalla mittasin
  hänen liikkeensä säteilytason ja totesin että pöydällä nököttävä käyttöä
  vailla oleva DECT-puhelin on poistettava heti käytöstä, koska se säteilee
  24/7. 1000 µW/m2 meni kevyesti rikki myyntitiskillä. Ikkunan ääressä oli
  vain 70 µw/m2. Että sillä lailla. Muutamakin myyjä on asiasta kerrottuani
  kertonut oireilevansa itsekin. No nyt tieto menee oikeille henkilöille, eli
  asiakasrajapinnnan henkilöille joita myyjiksikin kutsutaan.

  T. Hannu

 11. 14

  Hannu Rytilä himself sanoo

  Ja kyllä minullakin on edelleen pokkaa olla kirjani näkemysten takana. Vesa! Kirjoita toki vielä parempi kirja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *