Ratkaisu teksasilaispastorin uhkailuun: Tom of Finland -sammutuspeite!

(English summary is at the end.)

tom of finland fire blanket

Teksasilaispastori uhkaili kesäkuussa sytyttävänsä itsensä palamaan, protestoidakseen tasa-arvoista avioliittolakia vastaan. Myöhemmin hän pyörsi puheitaan. Mikä on ihan hyvä, koska itsemurha on aina surullinen juttu läheisille ja ystäville.

Jos nyt pastori kuitenkin päättäisi toteuttaa uhkauksensa, toivon että hänen sammutetaan välittömästi uudella Tom of Finland -sammutuspeitteellä. Josko vaikka tulisi järkiinsä.

Almost same in English: if the Texas pastor really sets himself on fire to stop gays from marrying, I personally hope that he will be saved with a brand new Tom of Finland fire blanket.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tämänkertainen postaus olikin sitten lähinnä kaupallinen mainos. Jos oli sponsoroitua sisältöä, niin siitä olisi syytä mainita tekstissä.

  • 1.1

   Vesa Linja-aho sanoo

   ???

   Ei todellakaan ollut sponsoroitua sisältöä. Kyseinen pulju ei ole koskaan ollut yhteydessä minuun. Jos olisi ollut, olisin tietenkin kertonut siitä blogissa.

    • 1.1.1.1

     Vesa Linja-aho sanoo

     Juu. Seuraavaksi ajattelin blogata Museokortista, senkin ostin ominpäin ilman kaupallista yhteistyötä :-).

     Kun tuote on riittävän mielenkiintoinen, se löytää tiensä blogeihin ilman ilmaislahjatyrkytystä.

     • 1.1.1.1.1

      sanoo

      Oikeastaan pääpointtini oli se, että olipa mainosmainen kirjoitus. Se, että olisiko kyse mahdollisesti ollut sponsoroinnista, oli sivuhuomio.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *