”Postin irtisanomiset homopostimerkkien syy” ja lerpattava käyrä

Ilmeisesti tänään alkavan Helsinki Pride -viikon kunniaksi vanha tuttumme Juhani Starczewski (joka on ennenkin kunnostautunut salaliittoteorioilla ja koulusurmapuheilla) pistää taas tuulemaan: Postin irtisanomiset johtuvat – mistäpä muustakaan kuin Tom of Finland -postimerkeistä:

tom of finland

En pysy tosin logiikassa kärryillä, koska kyseiset merkit olivat jättimenestys. Vai päättikö Jumala (tapansa mukaan) rankaista täysin sivullisia ihmisiä, tällä kertaa potkuilla? Ilmeisesti tähän hän viittaa, koska kommentoi:

Kirous kalvaa maata ja työpaikat lähtee kiihtyvää vauhtia!

Että semmoista. Hän mainitsee myös homolakanat, muttei mainitse miten Jumala suhtautui kyseisen firman talousmenestykseen.

Muitakin uutisia homofobiarintamalta on: tasa-arvoisen avioliittolain vastaisen kansalaisaloitteen kannattajamääräkäyrä kärsii erektiohäiriöstä:

erektiohäiriö

 

Kommentit
 1. 1

  Reminder sanoo

  Huomiona, tuo käppyrä ei vastaa koko totuuttaa. Kansalaisaloite on saanut kymmenisen tuhatta käsinallekirjoitettua, joten aikataulussa ovat mokomat pysyneet aika hyvin.

 2. 2

  Laura sanoo

  Harmi kyllä, kansalaisaloitesivuston käyrä näyttää pelkästään kyseisessä palvelussa tehdyt kannatusilmoitukset. Ei siis muualla kerättyjä, joita tällä aloitteella on reippaat 18000. Eli hyvää vauhtia ovat nuo saamassaan aloitettaan läpi. Ja tämä minua sangen suuresti ärsyttää.

 3. 3

  Hippu sanoo

  ”32 000 kannatusilmoitusta, joista muualla kerättyjä 13 498”

  Tuo kyllä mun mielestä viittaisi siihen, että kansalaisaloitepalvelussa näkyvät myös muualla kerätyt äänet. Olenko ihan väärässä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *