Kortsuja, liukuvoidetta, kalenteri ja Tesla

Valitin joskus viime kesäkuussa, että minulle ei vyöry ilmaiskrääsää kuten suosituille muoti- ja lifestylebloggareille.

Vika olikin lyhytjänteisyydessäni eikä missään muussa. Tämä on pitkäjänteistä työtä. Ja nyt joulun alla satoa rupesi viimein tulemaan!

Tänään sain elämäni ensimmäisen pikakirjeen – siellä oli Mustikan upea Queer-kalenteri:

(EDIT: tämä oli kaverini tilaama joululahja, ei markkinointiviestintää! Kiitos!)
queer-kalenteri

Ja Durexin viestintätoimistolta tuli nätti lahjapaketti:

joululahja

jossa oli suklaata, kortsuja ja liukugeeliä – oi tätä onnen päivää:

kortsuja

Oikein toimivaa tavaraa – erillismainta vielä sille, että luikkari lähti helposti pyyhkimällä takapenkistä jälkiä jättämättä.

Nyt nimittäin kelpasi testata, kun Illuminatin ja mobiilisäteilyteollisuuden muodostama kollektiivi lähetti viimein keväällä lupaamansa lahjan:

vesa linja-ahon tesla

Ehdin jo huolestua, että sovittu palkkio propagandakampanjasta juomaveteen ja hammastahnaan ihmisten kapinanhalun kukistamiseksi lisättävän fluorinmaailmanlaajuisen säteilyihmiskokeen sekä RFID-sirujen vauvoihin istuttamisen puolesta olikin kusetusta, mutta kyllä tämä porukka oli sanansa mittaista.

Lounastin eilen Hotelli Tornissa HAARP-projektin parissa työskennelleen Illuminatin puhehenkilön kanssa, ja hän sanoi, että ilman tätä aivoripuliani olisin saanut uuden Tesla P90DL:n, mutta nyt pitää tyytyä sijaisautona palvelleeseen P85D:hen. Toinen vastaava moka niin saatan kuulemma kadota.

Näin siis pilke silmäkulmassa! Teslan (ja muidenkin sähköautojen) vaiheista voit lukea Tuulilasin blogini puolella, missä meininki on vähän hillitympää – mutta toivottavasti yhtä mielenkiintoista – kuin täällä Imagen blogissa.

Iloista joululomaa ja liukkaita mutta turvallisia ajokelejä kaikille lukijoille!

P.S. Ja tosikoille: hammastahnan fluori ei ole vaarallista vaan ehkäisee tehokkaasti kariesta, Suomessa juomaveteen ei sekoiteta fluoria, rokottaminen on hyvä juttu, mobiilivimpainten käyttö ei ole vaarallista ja Teslan ostin ihan itse osamaksulla ilman mitään somejulkisuus- tai vastaavia salaisia diilejä. 

P.P.S. Blogini on päivittynyt aika laiskasti kun muut kirjoituspuuhat ovat vieneet vapaa-ajan.

Ei kommentteja.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *