Korjaus feministipaneeliväitteeseen

Milko Aikio kirjoittaa blogissaan:

Linja-aho sai houkuteltua myös muut feminististä näkökulmaa edustavat boikottiinsa; osallistumisensa peruivat Vasemmistoliiton Silvia Modig ja Naisasialiitto Unionin Milla Pykkönen.

Lisäksi joku Twitterissä irvaili jotain siihen suuntaan että mitä feminismiä tämä nyt oli että mies vetäytyy ja ”tahdottomat naiset” seuraavat esimerkkiä. (Yritin löytää kyseistä tviittiä tuloksetta – help anyone?)

No siltähän tämä varmasti näytti.

Todellisuudessa keskustelin aamupäivällä Milla Pyykkösen kanssa ja päädyimme ihan yhdessä lopputulokseen että jäämme pois ja että voisimme julkistaa kieltäytymisemme yhtä aikaa omilla saateteksteillämme kun Pyykkönen vapautuu palaverista eli klo 13.30.

No, Pyykkösen palaveri venyi ja minun oli pakko hypätä auton rattiin että ehdin toisessa kaupungissa olevaan koulutukseen, joten täräytin bloggaukseni ilmoille klo 13.30 ja Pyykkönen vähän myöhemmin.

Silvia Modigia koitimme tavoittaa koko aamupäivän (sekä suoraan että avustajan välityksellä) mutta kansanedustajan tavoittaminen lyhyellä varoitusajalla on hieman hankalampaa kuin järjestön pääsihteerin tai syyslomalla olevan opettajan. Hän oli välittömästi tavoittamisen jälkeen samaa mieltä kuin mekin eli ei kiitos.

Helsingin PS-nuoret ovat sähköpostitse pahoitelleet heikkoa viestintää ja informaatiokatkosta tilaisuuden osallistujien suhteen. Hännikäisen osallistumisesta ei kerrottu, koska hän ei ollut vielä vahvistanut osallistumistaan.

Kommentit
 1. 1

  Kattoonsylkijä sanoo

  Milko Aikio -lainaus implikoi, että muut osallistujat eivät olisi edustaneet feminististä näkökulmaa, vaan siis ilmeisesti sovinistista…

 2. 2

  Mrui sanoo

  Teitpä niin tai näin niin lopputulos on urputtajien mielestä sama. Veikkaan jos joku näistä naispanelisteista olisi ensimmäisenä ilmoittanut niin asia olisi tulkittu jotakuinkin näin: ”Ei Vesa sitten ilman naisvoimia uskalla lähteä väittelemään! Tietää häviänsä! urputiurputiurputi…”

  Yritä siinä sitten takoa minkäänlaista järkeä ihmiselle päähän joka kävelee laput silmillä ja huutelee mitä sylki suuhun nyt milläkin hetkellä tuo ilman, että yrittää edes miettiä ensin sillä omalla aivokapasiteetillaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *