Kallion kirjaston ”homohylly” oksettaa ja aivopesee nuorisoa – lakialoite vastatuulessa

Päivitys 12.4.2015: Homohyllysaaga jatkuu, nyt ideoidaan jo rikosilmoitusta ja addressia.

Pompin riemusta kun Kallion kirjastoon tuli oma hylly, johon on koottu sateenkaariteemaan kuuluvaa kirjallisuutta. Pitihän sitä käydä katsomassakin:

Taustalla peppukipeyttä herättävä hylly.

Taustalla peppukipeyttä herättävä hylly.

 

Hyllyssä on sateenkaariaiheista tieto- ja kertomakirjallisuutta kaikenikäisille.

Nyt hylly on viimein noteerattu Facebookin Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia -ryhmässä, jonka kanta tuntuu on hyvin selkeä:

 • Järkyttävää!!
 • yäk, oksettavää
 • Oksettavaa! Ensin nuorisoa alettiin aivopesemään himojen ”normaaliudella” lisäämällä joka tv-ohjelmaan pariskunta. … Kuinka se voikaan kierouttaa mielen :’-(
 • Ikäraja kirjastoon pääsylle.
 • Olemme tällä menolla homo-Suomi. ”Oi homo-Suomi synnyinmaa, maa kallis homojen…”
 • Jotenkin tuntuu siltä, että avoin siveettömyys on monen mielestä yhtäläinen ihmisoikeus kun mikä tahansa.
 • Ei ole hyväksyttävää, kuka valvoo ettei lapset parveile hyllyllä.
 • Kuka tietää mistä löytyy lomake, jolla voi antaa palautetta tuosta iljettävästä homohyllystä? Siinä on kuulemma lastenkirjojakin ja jokainen meistä kyllä tietää, mitä homomyönteistä sanomaa niissä lapsille syötetään.

Osansa saavat tietenkin myös Vihreät, ja meidän verorahatkin mainitaan. Myös koko touhun laillisuutta epäillään. Itse vastustusryhmä on suljettu, mutta voit katsoa kuvakaappaukset aivopieruryhmän sivuilta Facebookista. Mainioin päivänpelastaja on ihan oikean kirjastoihmisen kommentti aivopieruryhmässä (hän kommentoi paljon muutakin fiksua, mutta erityisesti tämä):

Kirjastoissa noudatetaan ikärajoja materiaalissa, johon ikärajat on merkitty. Kirjallisuutta harvoin on luokiteltu sellaiseksi. Ja kun kirjastossa on kovin vähän eroottista materiaalia, saadaan kuulla että ollaan tiukkapipoja sensuuria harjoittavia vanhojapiikoja, mutta kun yksi oikea tiukkapipo bongaa yhden omaan maailmaansa sopimattoman kirjan hyllyistä, ollaan huutamassa verorahoista ja sopimattomasta materiaalista ja lapsista ja vaatimassa tarkempaa valikointia. Olen joutunut puolustamaan jopa Harry Pottereiden oikeutta olla kirjastossa. ”Noituus! Saatananpalvonta!!”

Kommenteissa mainitaan myös Kansalaisaloite.fi aidon avioliiton puolesta etenee kivaa vauhtia oikeiden arvojen puolesta. Onkohan näin? Kuten Paholaisen asianajajan blogissakin todetaan, päivittäistä allekirjoittajamäärää kuvaava käyrä kun lerpattaa aneemisen näköisenä:

Päivittäinen allekirjoittajamäärä 10.4.2015

Pidän kuitenkin todennäköisenä, että 50000 nimeä tulee kasaan, viimeistään jollain iltapäivälehden nyyhkytarinalla – kuten kävi aborttialoitteenkin kanssa kävi.

Yksi asia joka jatkuvasti pistää silmään on tuo lapsista vouhkaaminen. Onko noilla sekopäillä lapsia tai ovatko he koskaan jutelleet näistä asioista lasten kanssa? Omilla 3- ja 6-vuotiailla lapsillani kun ei ole mitään vaikeuksia ymmärtää, että Jaakolla on kaksi isää, Mira ei halua antaa iskälle pusua koska hän on lesbo, ja Sannalla näkyy saunassa kikkeli koska hän on transnainen (nimet muutettu). Lapset eivät ole tyhmiä, homo- ja transfoobikot ovat.

Kommentit
 1. 1

  Tommi Nummelin sanoo

  ”Ei ole hyväksyttävää, kuka valvoo ettei lapset parveile hyllyllä.”

  Aika mielenkiintoinen aivopieru. Pitäisikö ylipäätään valvoa, etteivät lapset mene kirjastoissa väärille hyllyille? Siellähän on okkultismia, Lady Chatterleyn rakastajaa, konetekniikkaa ja muuta syntistä! Parempi varmaan vaan kieltää kirjastot ja polttaa kirjat.

  • 1.2

   Anna Maria sanoo

   Niin ja Kaari Utriota ja Luolakarhun klaania, ei herranduudelis, niissähän on SEKSIÄ! Eipä niitäkään kukaan estänyt lukemasta varttia vaille teini-ikäisenä 😛

 2. 2

  tamankylanhomopoika sanoo

  Vesa hei, nää homojutut oli mun juttu! 😀

  Mun suosikki noista kommenteista oli se, jossa henkilö X kertoi lopettavansa kirjastopalvelut, jos hänen kirjastoonsa tulee vastaava hylly. Melkoinen valtiomahti tämä henkilö.

 3. 3

  Samira Peri sanoo

  Konetekniikkaa 😀 Mä luin penskana kaikkea syntistä kuten scifiä ja kvanttifysiikkaa (koska alkuräjähdys on jännä juttu). Saavatko lapset sitten mennä sarjisosastolle? Sieltä voi löytyä Kalervo Palsan ”Eläkeläinen muistelee” joka on, köh, ”varsin jännä”. (Homoilua, nekrofiliaa, muistaakseni insestiä…)

  • 3.1

   Siveydensipuli sanoo

   Ei silleen, että haluaisin sammuttaa liekkejä bensalla, mutta mun kahlaukset sarjakuvapuolella järisytti kyllä maailmankuvaa tälleen siveyden sipulille herkässä teini-iässä. ”Hei, tää kivasti piirretty manga tässä, ANTEEKSI MITÄ NUO LONKEROT TEKEE TUOLLE NAISELLE?!” saattoi ehkä sitten tasapainottaa, ettei hövelimmin piirretyt suomalaissarjakuvat sitten uskaltaneet shokeraata niin paljon (kuten Ville Pynnösen kirjoissakin järkytti enemmän tekijän viikset kuin limaisen rehtorin runkkailut).

 4. 4

  ihanvaanihminen sanoo

  Minusta suomalainen kirjastojärjestelmä on mahtava asia koska se mahdollistaa syrjäkylien asukeillekin tiedon ja viihteen saannin kirjastoautojen muodossa. Minä en tiedä enkä edes välttämättä halua tietää millä kaikilla tavoilla nämä ”Tosi uskovaisiksi” itseään kutsuvat yrittävät lapsiansa suojella ja ennen kaikkea miksi he pitävät lapsiaan niin typerinä että jopa tieto lgbt-ihmisten olemassaolosta saisi kaikki heidän silmäteränsä himoitsemaan ”kaikenmaailman pervouksia”. Kaikki jotka joutuvat seksuaalisuutensa kanssa kipuilemaan valitsisivat ennenmmin sen helpon tien jos voisivat eivätkä he kulje uskovaisten tapahtumissa rekrytoimassa väkeä piireihinsä koska he tietävät kuinka arasta elämänalueesta on kyse. Sen sijaan nuo oikein uskovat ovat ottaneet asiakseen tunkea homokansan tapahtumiin ja Helsinki Pridelläkin on vuosien saatossa nähty jopa fyysisiä päällekäyntejä heidän puoleltaan kun he tunkevat kulkueen reitille sanaa julistamaan. On käsittämätöntä että nyt kun kuitenkin elämme maailmassa jossa informaatiota tunkee ovista ja ikkunoista tahtomattammekin, tässä sivistysvaltiossa kasvaa uutta sukupolvea tynnyrissä, jonka ulkopuolella olevat asiat ovat niin ”pelottavia” ja ”vääriä”, että lesbon ojentaessa kassajonossa lastensa ja ostosten kanssa tuskailevalle lestadiolaisäidille tämän lapsen pudottamaa pipoa lattialta, saa auttaja vastaansa töykeyttä ja vihaisia katseita.
  Tämä maa on ajettu taloudellisesti nyt todella ahtaalle. Jos
  Kristillisdemokraatit käyttäisivät edes 30 prosenttia siitä energiastaan ja ajastaan – joka nyt menee lgbt-ihmisten vihaamiseen ja parjaamiseen – tehdäkseen oikeasti kristillisiä tekoja, saattaisi äänimäärä tulevissa vaaleissa olla huomattavasti suurempi. Nämä muka oikein uskovat ovat ajatustensa ja tekojensa kanssa ajautuneet niin kauas alkujuuriltaan ettei heidän puljaamisellaan ole enää mitään tekemistä Jeesuksen ajattelun kanssa.

 5. 5

  Transpoitsu sanoo

  Lapset vedetään aina kaikkiin mahdollisiin typeriin argumentteihin. ”Ei anneta oikeutta homoille rakastaa toisiaan. Lapset saavat huonoa esimerkkiä”. Ai rakkaudesta? Huonompi esimerkki on olla idiootti ja vihata kaikkia vähänkään erilaisia. Mutta kun näitä sekopäitä ei olla fiksuudella pilattu. Vamhempien rasistinen asenne valitettavan usein periytyy. Toivottavasti nuo vihonviimeisen avioliiton kannattajat eivät lisäänny. Se olisi väärin luontoa kohtaan. Ja lapsia.

 6. 6

  Päivi sanoo

  Itse lapsuuden ja teini-iän rajamailla tunsin suurta hinkua lukea kirja Akvaariorakkaus. Kirjan kannessa oli piirretty kuva naisesta ja miehestä ”sillai”. Hipelöin kirjaa salaa kirjastossa ja meni pitkään ennen kuin uskalsin sen lainata. Punastelin kassalla (siihen aikaan ei ollut lainausautomaattia) ja meinasin kiljua onnesta kun kirjastontäti antoi minun lainata sen. Luin kirjan kotona salaa piilossa peiton alla. Kirja kertoi kahden heteron välisestä suhteesta ja naisen vaikeuksista saada orgasmi. Minä olin joku 12-13. Järisyttävää.

  Mitä jos olisinkin lukenut kirjan kahden naisen tai kahden miehen suhteesta? Olisinko kasvanut vielä enemmän kieroon kuin nyt? Saanut jotain ikuisia traumoja? Kieroonhan minä kuitenkin nimittäin lopuilta kasvoin. Kymmenen vuotta tapahtuman jälkeen tulin kaapista ja nyt seurustelen naisen kanssa. Mahtoiko johtua epäasiallisesta kirjallisuudesta jota lapsena luin, vai jostain muusta, en tiedä.

 7. 7

  Marketta sanoo

  Miksi on niin vaikeaa ymmärtää naisen-miehen, naisen-naisen, miehen-miehen, keskinäistä rakkautta? Millä tekosyyllä välttäminen ja rakkaus tehdään eriarvoiseksi. Taisi olla samanlaista sotaa, kun naiset huomioitiin tasa-arvoisiksi…..

 8. 8

  Tom Sawyer sanoo

  Todella typerää ja ehkä hieman lapsellistakin vetää tähän lapsia mukaan jotka ovat 3-6 vuotiaita! Tämän ikäisillä ei ole minkäänlaista omaa mielipidettä tälläisistä asioista. Reppanoilla kun ei ole vielä muodostunut maailmankuvaa eikä elämänarvoja.

  • 8.1

   Vesa Linja-aho sanoo

   Pointti oli juuri siinä että lapset eivät pidä näitä asioita mitenkään ”luonnottomina” tai ”iljettävinä”, elleivät kusipäiset aikuiset tartuta omia typeriä ajatuksiaan heihin.

 9. 9

  sanoo

  Eilen olin Luckanilla monikulttuurisen vaalipaneelin merkeissä. Siellä nousi myös keskustelua aihepiiristä, ja kysymys oli ”entä jos lapsi traumatisoituu kun näkee…”. Tällöin konteksti oli vaalimainoksen pelottava ilmiasu. Nyt puhutaan kirjastoista mutta ilmiö on sama.

  Optioita on kaksi:
  1. Palkataan jokaiselle lapselle henkilökohtainen ympärivuorokautinen vahti joka suojelee häntä maailman ikäviltä asioilta. Onnistumisprosentti ei tosin ole 100% joten vahteja pitänee saada lisää. Myös mielipidepoliisi tarvitaan.
  2. Tuetaan lapsia koulussa ja huoltajien toimesta, selitetään heille maailman monimutkaisuutta ja autetaan ymmärtämään sitä.

  Ihmetyksekseni optio 1 tuntuu saavan yhä enemmän kannatusta sekä ultrakonservativiisisissa että ultraliberaaleissa piireissä. Ikävän tiedon määritelmä on eri mutta suhtautuminen samanlaista: väärät mielipiteet pois näkyviltä.

 10. 10

  Jukka Nurmi sanoo

  Mitä tapahtuu, kun nämä homojen vastustajat huomaavat jonain päivänä, että myös oma lapsi onkin homo?

  a) vaihdetaan mielipidettä: homot eivät olekaan hirviöitä?

  b) ajatellaan, että omakin lapsikin on hirviö ja:

  b1) hylätään oma lapsi?

  b2) kiristetään omaa lasta henkisesti, jotta tämä vaihtaisi seksuaalisuutensa? Jos lapsi tappaa itsensä, niin eipä ainakaan homostele!

  b3) lähetetään lapsi aivopesuleirille ”eheytymään”? Jos lapsi tappaa itsensä tai joutuu aivopesun takia mielisairaalaan, niin ei todennäköisesti ainakaan homostele!

  c) näytellään, että oman lapsen homous ei ole totta? Kielletään lasta puhumasta asiasta, kielletään tätä tuomasta seurustelukaveria näytille, kielletään asian olemassaolo suvulta ja ympäristöltä?

  d) tapetaan lapsi? Tätä tosin tapahtuu ulkomailla enemmän kuin Suomessa.

  Entä mitä tapahtuu, kun huomataan, että oma veli tai sisko onkin homo/lesbo? Puhuvatko nämä jumalan tahtoa kuuluttavat ihmiset edelleen homoja ja lesboja vastaan?

  Entäpä, kun oma äiti tai isä kertookin olevansa homo? Että tuli mentyä naimisiin, kun niin vaadittiin, oletettiin ja kun itsekin toivoi, että homous sillä katoaisi (vaan ei tietenkään kadonnut).

  Kertovatko nämä jumalan sanansaattajat sitten äidilleen ja isälleen, että nämä ovat pahoja, saatanan saastuttamia ja maailma olisi parempi paikka ilman heitä?

  Ja mitä tapahtuu silloin, kun joku näistä jumalan omista uskaltaa itse tunnustaa itselleen, että onkin homo?

  Hihhulikerhon jäseniltä ei kriisiin apua saa – ja oma jumalakin sanoo, että homot ansaitsevat kuoleman (»3.Moos. 20:13: Jos mies makaa miehen kanssa niin kuin naisen kanssa maataan, he ovat molemmat tehneet kauhistuttavan teon ja heidät on surmattava. He ovat itse ansainneet kuolemansa.»).

  – – –

  Kristinusko on homovihamielinen uskonto ja nämä ”aitoa avioliitto vaativat” (= syrjintää vaativat) ihmiset vain toteuttavat kristinuskoa. Siihen ei paljoa älyä tarvita, kun toistaa raamatunlauseita ja perustaa elämänfilosofiansa ihmisvihaan ja syrjinnän kannattamiseen.

  Toivoisin kuitenkin, että edes tämä lammaslauma ymmärtäisi, että myös heidän omat läheisensä voivat olla homoja ja lesboja. Ja että myös heille tai heidän läheisilleen aika isolla todennäköisyydellä syntyy homoja ja lesboja lapsia. Ymmärrän, että uskonnon pimentämä järki on vaikea herättää ajattelemaan, mutta ehkä tämä ajatus voisi herättää näissä ihmisissä uskonnollisen pölkkypäisyyden sijaan jonkinlaisia oikeasti ihmisistä välittäviä tunteita.

  – – –

  Lopuksi: Jos kristillisteokraatit olisivat Suomessa vallassa, niin tämä maa ei paljoa Iranista eroaisi. Kuinkahan moni lammaslauman jäsen olisi siinä vaiheessa tyytyväinen uskonnollisesti johdettuun maahan?

 11. 11

  Veikko Pölhö sanoo

  Enemmän olisin huolissani siitä, että moni itse pomminsa rakentanut on hakenut tekemiseensä alkeet kirjastosta. Kirjat eivät muuta kenenkään seksuaalista suuntautumista eli annetaan ihmisten olla sitä sukupuolta, johon tuntevat kuuluvansa.

 12. 12

  Kristiina Merilahti sanoo

  Kirjastotätinä haluan muistuttaa vielä niille, jotka ehkä tänne eksyvät ja paheksuvat asiaa, että kirjaston velvollisuus on palvella kaikkia veronmaksajia. Myös sateenkaarikansa maksaa veroja. Ja kun materiaali on omassa hyllyssään, eivät ne lapset ja nuoret ota vahingossa esim. homosarjakuvaa kuten Ralf Königiä. Hyllylle mennään, koska olen asiasta kiinnostuneita. Ja jos on asiasta kiinnostunut, eikö ole parempi, että löytää ihan omin päin kirjastosta asiallista materiaalia (eikä tarvitse edes kysellä jos ei kehtaa) kuin että avaa älykännykkänsä ja surffaa netissä sivuille, joissa on ties mitä kuraa?

 13. 13

  Esa Vanhanen sanoo

  Ja luoja paratkoon, sieltähän löytyy kirjoja alkuräjähdyksestä ja evoluutiosta… Poltetaan kaikki kirjat!

 14. 14

  aulis sanoo

  Pisti silmään tämä kirjoitus ja aloin pohtimaan miettimään, että jos kerta uskisten mielestä on syntiä lukea arkielämään heijastuvia tarinoita, niin miksi sitten Raamattu, joka sisältää väkivaltaa, tappamista, raiskauksia ja muuta moraalitonta, on sallittu ja nämä hihhulit vieläpä antavat kyseisen kirjan ohjata elämäänsä. Olen kuitenkin positiivisesti yllättynyt, että nykypäivän Suomessa niin monet ihmiset alkavat jo kyseenalaistamaan uskonnollisia oppeja, eli toisinsanoen ihmisille on tullut järkeä päähän.

 15. 15

  Jouko Kivinen sanoo

  Hih, luin juuri vakiohyllystä löytyvän kirjan jonka päähenkilö nuorena sekaantui kanoihin ja vuohiin. Scifihyllystä muutama kuukausi sitten rakastelukohtauksen kyborgin ja puolihaltian kesken. Vakiohyllyssä edelleen oli Cocteaun kirja sisaruksista joista tuli rakastavaiset, ja onhan siellä eroottissävyisiä juttuja alaikäisiin kiinnostumisesta ihan klassikoiksi nimettyinäkin. Ai niin ja Rottaodysseiassa inhimillistetty päähenkilö nai äitiään. Juu, ja klassisista näytelmissähän tämä olikin jo pari tuhatta vuotta sitten, hyllystä löytyy sekin. Tournierin kirjassa Crusoe viettää pitkiä kiihkeitä hetkiä puun kanssa.

  😀 😀 😀 😀

 16. 16

  Lasse sanoo

  Kommenteissa ei taida olla mukana yhtään sellaista mielipidettä joka pitäisi vastenmielisenä homouden jatkuvaa tuputtamista. Lienevätkö sensuroitu, en tiedä. Voi olla että tämäkin kirjoitukseni sensuroidaan, kun ei ole Vesan linjan linjalla. Minä en pidä homoutta minään luonnollisena tai hyvänä asiana, enkä sellaisena että sitä pitää mainostaa joka paikassa. Lapset ja nuoret saavat todella sairaan kuvan ja luonnottoman perhemallin näistä joka tuutista tulevista jatkuvista homo-ohjelmista ja tiedotteista. En myöskään pidä siitä että jo pieniä lapsia homostetaan lastentarhasta lähtien ja vanhemmille lapsille jaetaan rasvatuubeja ja traktaatteja joissa opetetaan homostelun hienouksia.

  Yksinkertaisesti koetetaan kaikin median kanavien kautta osoittaa homous luonnolliseksi ja hyväksi asiaksi. Lapsille ei pitäisi tämän 1-2 % marginaaliryhmän propagandaa pakkosyöttää, se on kaukana demokratiasta. On valtava määrä ihan tavallisia ihmisiä jotka ovat äärimmäisen kyllästyneitä tähän jatkuvaan homouden ylistämiseen joka paikassa.

  En ole millään tavoin homoja vihaava enkä aliarvioiva ihminen. Sukulaismies on homo ja mukava ihminen. Kuuntelen mielelläni vanhoja Queenin piisejä ja freddie Mercury oli mielestäni mahtava esiintyjä. Homoja on aina ollut ja tulee olemaan eikä ole oikein pelkän homouden takia mitätöidä ihmistä ja hänen persoonaansa. Kuitenkin mielestäni homous ei ole hyvä asia eikä luonnollista.

  Se mistä en pidä, on tämä itseään suvaitsevaisina mainostavien ihmisten erittäin aggressiivinen ja pilkallinen suhtautuminen toisinajattelijoihin. Jos en pidä homoutta luonnollisena saan kuulla olevani foobinen, rasisti, änkyrä, ajastani jäljessä, minunlaiseni ovat idiootteja jne. Olen myös yllätyksekseni ihminen joka vihaa vasenkätisiä ja eri rotuisia ihmisiä, ja mielipiteeni ovat aivopieruja ja kuulemma eräänkin mielipiteen mukaan sekopää jos en pidä homoliitoja luonnollisena. Tällä sivulla näissä kommenteissa pistetään täysin alta lipan perinteisesti ajattelevia veroja maksavia kunnon kansalaisia, etenkin uskovaisia ja syytetään että ovat kivittämässä homoja. Voisi kertoa että uudessa testamentissä kuolemanrangaistus on poistettu. Tosin puolustelee sitten millä faktoilla hyvänsä homouden huonoja puolia ja perinteisiä luonnollisia arvoja niin nämä suvaitsevaiset marginaaliryhmien edustajat tyrmäävät asiallisetkin kommentit vihapuheena ja ties minä ja vääristelevät ja valehtelevat täysin tietoisesti perinteisten arvojen kannattajien puheita, raamatun keskeistä sanomaa vaikka eivät tunne siitä kuin jonkun lauseen ja sekin väännetään kieroon jne.

  Miten näitä hlbt kannattajien kommentteja kirjoittavat voivat puhua suvaitsevuudesta, täysin naurettavaa! Entäs tämä vihapuhe termi ja rasistiksi nimittely? ”suvaitsevaiset” homomyönteiset ihmiset näissäkin kommenteissa kääntävät kaikki uskovaiset homojen vihaajiksi mikä on todella paha valhe! EI taida löytyä kommenttia jossa ei jotenkin pistettäisi halvalla niitä ihmisiä jotka arvostavat normaaleja perinteisiä arvoja. Tiedän ihmisiä jotka ovat eheytyneet heteroiksi mutta eihän siitä saa puhua kun iso paha Seta suuttuu! Luulisi edes näiden homoutta mainostavien tahojen tajuavan mikä seksuaalisuus on luonnollista ja mikä ei. Kai jo pikkulapsikin tajuaa sen. Yhdessä kommentissa ollaan sitä mieltä että homofoobikot ovat tyhmempiä kuin pikkulapset. Nämä kommentit ovat kaikki homomyönteisiä ja armotta pilkkaavat niin paljon kuin pystyvät ihmisiä, jotka eivät ihan ymmärrettävistä syistä näitä erikoisia rakkauden muotoja tajua. Kukahan muuten harrastaa aivopesua, elleivät nämä agressiiviset homouden tuputtajat. Jos joku Päivi Räsänen arvostelee homoliittoja, eikä pidä homoutta hyvänä asiana kuten en minäkään, niin ”suvaitsevaiset” suoltavat netissä ja muualla mediassa sellaista tekstiä että tulisi ties mikä syyte ja todella raflaavat otsikot moniin lehtiin ja muihin mediaa välittäviin lähteisiin, mikäli perinteisiä arvoja kannattavat kirjoittelisivat samanlaista törkyä kuin nämä suvakit tälläkin palstalla. Tuli turhaa asioiden toistoa ja ilmeisesti turha haaskata aikaa, koska on ihme jos tämä julkaistaan kun ei ole homomyönteinen kirjoitus.

  • 16.1

   Vesa Linja-aho sanoo

   Julkaisen kommenttisi ihan vain sen takia, että pääsen nalkuttamaan termeistä: se, että en julkaise kaikkia kommentteja ei ole ”sensuuria”. Sananvapauteen kuuluu oikeus olla julkaisematta mitä tahansa paskaa blogissani. Homofobista roskaa varten voi perustaa vaikka oman blogin tai ihan vaikka sanomalehden: se on mahdollista, koska meillä ei ole sensuurilakeja.

   • 16.1.1

    Lasse sanoo

    Näkyihän tuo kommenttini vielä olevan sivullasi. Sano suoraan onko sinusta kaikki kirjoittamani paskaa ja homofobista roskaa, vai onko kirjoituksessani mitään mistä voisit olla yhtämieltä. Ihan vaan kiinnostaa, tosin lieneekö tuo tarpeellista. Hyvää jatkoa, ei tarvitse ihmisten riidellä vaikka olisivat eri mieltä asioista.

    ps. Mika K haluaa näköjään rangaista ihmisiä jotka ovat hänen kanssaan eri mieltä, eli mielipiteenvapautta ei hänen mielestään ole kuin hänen laillaan ajattelevilla. Näin sitä ”suvaitaan”.

    • 16.1.1.1

     sanoo

     On mielestäni aiheellista väittää, että ylilyöntejäkin on tapahtunut etenkin Tahdon-kampanjan ympärillä – ja sehän on luonnollista. Kun kymmenet tuhannet ihmiset ajavat jotain asiaa, seasta pääsee tietenkin sammakoita, äärimielipiteitä, yms. Eivät tasa-arvoisen avioliiton puolella olevat ihmiset ole mitenkään immuumeja inhimillisyydelle, joka aika ajoin manifestoituu ikävässä muodossa. Itselläni tämä ilmeni siinä, kun erään edustamani firman laitoin mukaan Me Tahdomme -kampanjaan, mutta erästä yhdistystä en, koska halusin tämän yhdistyksen pitää neutraalina keskustelulla, sillä sen piti pystyä toimimaan ns. molemien osapuolten kanssa. Tämän päätöksen johdosta seurasi ikäväsanaista uhkailua ja herjaamista, joka ylitti asiattomuuden rajat. Vastaavia esimerkkejä on viime vuosilta reilusti, aivan tasa-arvoisesti molemmilta puolin argumenttia. Kun asia käsittelee tunteita, tunteet pääsevät valloilleen. Aina ei muisteta, että seksuaalinen suuntautuminen ei tee ihmisestä parempaa TAI huonompaa. Kumpaakin väitettä lentelee ajoittain.

     Mutta – nuo ovat ihmisten ja puolueiden mielipiteitä, joko fiksusti tai vähemmän fiksusti muotoiltuja. Se, mitä Kalliossa tehdään, on tiedon saataville saattamista, ilman minkään asteen pakottamista. Se, mitä Kallion kirjasto teki, ei ollut kannanotto, vaan asiakaspalvelua. Se ei ole hyökkäys eikä puolustus.

     Vertailun vuoksi: Jos vihaan kiinalaisia, minulla on täysi vapaus kiertää kortteli, jossa on kiinalainen ravintola. Itse aikanaan pelkäsin kirjastoja (joo, oikeasti). Onnekseni minun ei ollut pakko niihin mennä. Ironista toki oli että olin silloin kirjakaupassa töissä…

 17. 17

  Mika K sanoo

  Pitäisi keksiä millä rankaistaan noita pikkusieluisia joka asiasta valittajia ja moralisoijia… Tälläisia hyllyjä pitäisi laittaa joka kirjastoon olisi varmasti niille nuorille hyväksi, jotka asioiden kanssa painii.

  Ja näin vaalien alla muistakaa äänestää puolueita, jotka ei ole suvaitsemattomia.

 18. 18

  sanoo

  Mä en oikeasti anteeksi vaan ymmärrä kristinuskoa tai ihmisiä, jotka luulee voivansa arvostella LGBTQ-ihmisiä jonkin niinkin naurettavan asian kuin Jumalan avulla. Mun mielestä ne arvostelijat ovat ahdasmielisiä idiootteja. Mitä niin kamalaa on homoissa, kysynpähän vaan?

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *