Ihmettelin törkykommenttipiikkiä blogissani, ja syykin selvisi…

Ihmettelin kun yhtäkkiä – lyhyen ajan sisällä – aamuisen leikkipuistohomovihabloggaukseni kommenttien moderointijonoon oli ilmestynyt toistakymmentä enemmän ja vähemmän kimpaantunutta olevaa kommenttia, joista yhden päästin ihan malliksi läpi. Kommentoijan mukaan muun muassa

Kouluopetus pyrkii normaalistamaan homoseksuaalisuuden ja oppaita jaetaan, joissa jopa opetetaan yksityiskohtaisesti homoseksiä pojille. Lukiolaisten homoseksuaalisuus on lisääntynyt parissa vuodessa 50 %:lla!

Epäilin heti, että bloggaustani on levitetty jossain hörhöfoorumilla, ja olin oikeassa – tällaista settiä löytyi Vastustamme sukupuolineutraalia avioliittolakia -ryhmästä:

homofobia 01homofobia 02homofobia 03

Että semmoista. Joo, ei ole mikään salaisuus että olen entinen uskovainen ja ollut ehdolla KD:n riveissä (jos asia tuli uutena niin lue aihetta koskeva kirjoitukseni). Mitään argumentaatiota bloggaustani vastaan sieltä ei löydy, ainoastaan vain mitäänsanomatonta hämmästelyä. Harri Saastamoiselle, joka ”ihmettelee muutosta”, haluan sanoa, että muutos on mahdollinen myös sinun kohdallasi. Luovu homofobisesta mielikuvitusystävästäsi ja liity meidän ateistien iloiseen ja ystävälliseen joukkoon! Jos kuolemanpelko on ylitsepääsemätön este, voit ruveta vaikkapa liberaalikristityksi.

Pasi Turuselle pisteet siitä, että hän myöntää että hänen kysynsä analyyttisempaan keskusteluun on ajoittain heikentynyt. Tämä jääkiekkoaiheinen video on varmaan tehty kyseisessä tilassa:

 

Kommentit
 1. 1

  Tuomas Starck sanoo

  Aivan mahtava toi video! Meinaan kuolla nauruun!

  Oletan, että se on parodia Aito Avioliitty -tyypeistä, sillä tuon analogian mukaan he haluaisivat, että avioliitto on ja pysyy kahden ihmisen (sinisen ja punaisen) välisenä pelinä – tarkoitushakuisena vastakkainasetteluna – josta vain toinen voi selvitä voittajana.

  Kenelläkään ei oikeasti voi olla noin väärää käsitystä parisuhteesta.

 2. 3

  Risto Mäki-Petäys sanoo

  Kuten jääkiekko, myös avioliitto on sama Yhdysvaltojen na Suomen välillä. Siitä huolimatta, että Yhdysvalloissa homoseksuaalit voivat avioitua, eikä heidän liittonsa ole täällä validi.

 3. 4

  Minttu sanoo

  Jääkiekossahan pelataan vuoden mittaan useampaa muuta joukkuetta vastaan, ei siellä ne samat kaksi pelistä toiseen keskenänsä kähnää… Joskus harjoittelevat omiansakin vastaan pelien välissä.

 4. 7

  Kiki sanoo

  MInusta on kaikkein huvittavinta, että Pasi Turusen kommentit – ja oikeastaan muutama muukin – on sellaisia, jotka sopivat paremmin heihin itseensä. Kun perusteena on raamattu ja homoseksuaalien tasavertaisuutta puolustavat argumentit biologiasta, laista, lääketieteestä yms. sellaisesta menevät hilseen yli ja kohtaavat aina samat ”mutta kun eivät ne voi tehdä lapsia keskenään, yököttää, epänormaalia, syntistä”, niin keneltähän puuttuu kyky analyyttiseen ajatteluun? 😀

 5. 8

  Serafiina sanoo

  Itse olen ihan nykyinen uskis, mutta herrajumala (sori) noita kommentteja ja ennenkaikkea videota. Jo pitempään on ihmetyttänyt, eikö aikuisilla ihmisillä ole parempaa tekemistä kun paapoa pakkomiellettään homoudesta ja sen aiheuttamista ties mistä epäkohdista. Jumalamme loi kaikenlaisia ihmisiä, annetaan heidän elää rauhassa.

 6. 9

  sanoo

  ”Katkera ja pieni mies”? Kun ei riitä enää argumentteja, niin hyökätään persoonaa vastaan. Tsk tsk. Miten sitä paitsi kommentit ovat irrotettu asiayhteydestään, kun ne yleensä postataan kokonaisuudessaan? Minua oikeastaan jopa säälittää – ja tämä on vaarallista, koska en halua ihmisoikeuksia polkeville antaa mitään löysää – näiden tyyppien näpertely. Heiltä puuttuu ammattimainen ote tiedottamiseen ja somen käyttöön. Twitter esimerkiksi on täysin hashtageineen sen ”homosaatiomafian” hallussa (ja hyvä niin). Jos he itse eivät osaa hyödyntää verkostoja (onko heillä?), somea, tiedottamista, esilläoloa, sponsorien hankkimista ja saada asiansa näkyville kotikutoisten printtien sijaan, niin turha itkeä ja vinkua näkyvyyden puutetta. Omassa kotikaupungissani, joka on iso yliopistokaupunki, ei ole näkynyt yhtään printtimainosta, ei yhtään nimienkeräysständiä, ei yhtään feissaria asian tiimoilta.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *