Tilannekatsaus

Hallitus elää kohtalonhetkiä enkä kirjoittamista aloittaessani tiedä onko hallitus lopettaessani enää pystyssä. Suurin osa kansasta ei edes ymmärrä mistä tässä sotessa on kysymys. Tältä se näyttää:

memla

Kuva: Memla

Ei kysymys kuitenkaan ole alueiden määrästä, vaan rahasta ja vallasta. Kokoomus on jo vuosia ajanut palvelutuotannon siirtämistä yksityiselle sektorille eli kansainvälisten suuryritysten päästämistä kahmimaan verovaroja. Tätä tarkoitetaan, kun vaaditaan rahan seuraavan potilasta. Suurilla alueilla se käy helpommin kuin pienillä, jossa paikallisilla päättäjillä on enemmän sananvaltaa. Keskusta on tuonut mukaan maakuntien itsehallinnon, jota se puolestaan on ajanut vuosia. Maakuntahallinnossa avautuisi paljon luottamushenkilö- ja virkapaikkoja nimenomaan Keskustalle.

Perussuomalaisille käy kumpi malli tahansa, koska heidän ministerinsä ovat tavalliseen tapaan ihan kuutamolla. Heitähän ei kiinnosta mikään muu kuin maahanmuuttajien sosiaalietuuksien alentaminen ja oman osaamattomuuden peitteleminen. Uutena ilmiönä on tullut mukaan myös menneisyyden peitteleminen ja selittäminen parhain päin.

Ns. maahanmuuttokriittiset jatkavat entisellä linjalla levitellen täysin perättömiä huhuja. Yksi heistä jo esitteli asearsenaaliaan vastaanottokeskuksen liepeillä, kuten oli odotettavissa. Hän lienee noudattanut erään kotkalaisen kaupunginvaltuutetun neuvoa tervehtiä tulijoita perinteisesti konepistoolilla. Vuosia jatkunut kiihotustyö tuottaa tulosta ja on vain ajan kysymys milloin tulee ruumiita. Tämä on tietenkin Suojelupoliisin ja joidenkin bloggaajien mielestä vain hysteriaa, sillä kaikkihan tietävät juuri turvapaikanhakijoiden olevan niitä terroristeja. Tätä tosiasiaa ei muuta se, että kaikki tähän asti terroritekoihin syyllistyneet ovat olleet kantasuomalaisia ja lisää innostuneita näyttää löytyvän etsimättä.

rajat kiinni

Ei mene meillä hyvin. Hallitus kompuroi vallanhimon sokaisemana ja osan kansasta on sokaissut viha.

 

 

 

 

Kommentit (30)
  1. Tiedän tapauksia, että moniosaajien toimesta pahoinpidellyksi tulleen suomalaisen rikosilmoitusta ei ole kirjattu ja siten rikosta ei ole tapahtunut. Ettei ”ikäviä huhuja” leviäisi.

    En luota enää Suomen poliisiin. Käsittämätöntä, että suomalaisiin ulkomaalaisten taholta kohdistuneet väkivaltarikokset painetaan villasella.

    1. No jos kerta varmasti tiedät, voit varmasti esittää todisteita? Muuten voit kuulopuheidesi kanssa painua muualle.

    2. Saku Timonen
      6.11.2015, 15:30

      Taatusti tiedät, kun olet itse keksinyt tapauksen tai lukenut siitä netissä. Normaalisti poistaisin kommenttisi, mutta olkoon nyt näyttönä siitä typeryydestä, jota saan siivota blogistani päivittäin pois. Onko sinulla muuten näkemystä tuosta sotesta?

    3. Hourit käsittämättömiä. Hae apua, koska puheidesi perusteella kärsit hahmotuskyvyn puutteesta. Tai sitten olet vain hommalaisten asialle laittama spämmääjä.

    4. Minä taas tiedän tapauksia, joissa Siriuksesta tulleet vihreät miehet ovat asentaneet hampaisiin lähettimiä, joiden signaalit kuitenkin voi blokata foliohatulla.

  2. katri punoo
    6.11.2015, 15:19

    Tiedän useita tapauksia joissa on tapahtunut ja varmasti sattunut koska olen kuullut niin jolatakin joka oli lukenut jostakin niin kun joku oli niin kertonut ja vaikka en itse ollut paikalla niin kyllä se on näin enkä usko poliisiin hallitukseen paaviin enkä pispalan kunnanjohtoon mutta magneettimediaan ja mitävitsiä lehteen.

Kommentointi suljettu.