Yhden yön tarinat

Monet tietävät sen tunteen, kun herää aamulla vieraasta sängystä. Se voi olla kutkuttava fiilis siitä, että nyt on annettu palaa, eikä välitetty kaikkivaltiaasta patriarkasta. Parhaassa tapauksessa se on ollut jännittävää ensikertalaismaista seksiä ja valvomista ihan liian myöhään.

Yhden yön juttujen laatu vaihtelee paljon ja se riippuu paljon siitä, mitä on ollut hakemassa. Jos haluaa vain tunteetonta yhdyntää, niin sitten tuskin pettyy kovin helposti. Maaginen yhteys syntyy, kun kemiat kohtaavat ja yksisarviset juoksentelevat sisäpihalla samalla kun rakastelette herkästi.

Tässä muutama skenaario, joista joku saattaa ehkä tunnistaa itsensä. Miten sinä toimit, jos heräät jonkun muun lakanoista?

1. Keräät kamasi ja poistut herättämättä kohdetta. Kävelet kotiin, jos mahdollista. Se virkistää aivoja ja saat hieman aikaa pohtia mitä on tullut tehtyä.

2. Jäät aamukahville. Olet todennäköisesti aivan karmean näköinen eilisine meikkeinesi, mutta suhteutat tilanteen. Jos et näe tyyppiä enää ikinä, vedät juhlamokat kurkkuun ylpeästi ja poistut vasta sitten.

3. Panet vielä kerran. Aamuseksi voi olla kätevä tapa poistaa epäilykset siitä, kannattaako tyyppiä enää koskaan tavata. Joka tapauksessa päivä alkaa mukavissa merkeissä.

Rakastan sitä tunnetta, kun et tiedä missä kaupunginosassa olet ja vieressäsi makaa tuntematon henkilö. Yön aikana on luotettu toiseen ihmiseen ja jaettu jotain helposti särkyvää. Ehkä se kauneus on juuri siinä, et voi koskaan tietää, mitä tuo toinen ihminen tekee luottamuksellasi. Siinä on riskinsä, mutta jos uskallat luottaa ehdoitta, voit saada paljon.

Kommentit
 1. 1

  Joose sanoo

  Miten se, että ”ei ole välitetty kaikkivaltiaasta patriarkasta”, liittyy yhden yön seksisuhteisiin? Onko yhden yön suhteet mielestäsi radikaali, hyvä tai tehokas tapa vastustaa ’patriarkaattia’? Jää epäselväksi.

 2. 2

  Vapaudelle sanoo

  ”ei ole välitetty kaikkivaltiaasta patriarkasta”

  Ihan kuin vain ja ainoastaan miehet kritisoisivat naisia yhden yön jutuista. Monestihan kritiikkiä ja halveksuntaa esittävät toiset naiset. Turha miehiä on kaikesta syyttää.

 3. 3

  Pakko sanoo

  ”Siinä on riskinsä, mutta jos uskallat luottaa ehdoitta, voit saada paljon.”

  Tuntemattomaan ehdoitta luottaminen todellakin voi antaa paljon, mutta se onkin sitten asia erikseen, että mitä siltä tuntemattomalta saa. Niin hyvässä kuin pahassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *