Suu auki sängyssä

Lueskeltuani anonyymeja sinkkublogeja, tajusin nopeasti, että tuhmien puhuminen ujostuttaa monia. En ole itse kokenut sitä ollenkaan vaivaannuttavaksi, sillä kaipaan paljon puhetta sänkyyni.

Tuhmien puhuminen liittyy usein johonkin fantasiaan ja sen todellisuuteen tuomiseen myös sanojen avulla. Esimerkiksi oppilas ja opettaja -fantasian voi toteuttaa melko pitkälle vaatetuksella ja muulla rekvisiitalla, mutta leikkiin tarvitaan usein lisäksi oraalista täydennystä.

Jokaiselle toimivat erilaiset jutut, joten kannattaa miettiä mikä kiihottaa ja kysyä samaa myös siltä seksikumppanilta. Tuhmien puhumisessa tärkeää on yhteisymmärryksessä toimiminen ja sopimukset. Joku saattaa tykätä huorittelusta sängyssä, joillekin se on ehdoton ei.

Mikäli saat vain suusi auki, mahdollisuudet ovat rajattomat. Kehu toisen valtavaa kyrpää ja maanittele sitä sisääsi. Puhuminen seksin aikana on ihanaa, sillä se samalla toimii myös molemminpuolisena suostumuksena erilaisiin seksuaalisiin toimenpiteisiin.

Sängyssä puhumisen ei välttämättä tarvitse olla sitä rivointa pornosisältöä, se ei sovi kaikille. Monille kuitenkin jonkinlainen kommunikaatio voisi tehdä hyvää. Täysin puheeton seksi tuntuu olevan hullu romanttisuusharha, sillä miten muka voisi ainoastaan toisen elekielestä päätellä kuvion käsikirjoituksen. Kokeile vaikka seuraavia ohjeita, jos puhumattomuus sängyssä vaivaa.

 • Kehu.
  Mikä on lempikohtasi toisen kehossa? Vinkki, sen ei tarvitse olla sukupuolielin.
 • Pyydä.
  Mitä haluaisit seuraavaksi tapahtuvan? Pyydä toista tekemään se välittömästi.
 • Kerro.
  Mitä haluaisit tehdä toiselle? Sano se hänelle ennen kuin alat hommiin.
Kommentit
 1. 1

  Poliisi sanoo

  *sukuelin. Sukupuolia on monta eikä sukuelimellä ole juurikaan tekemistä sen kanssa. (Penikselliset naiset, vaginalliset muunsukupuoliset… jne.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *