Räjähtävä rahtijuna-orgasmi

Minusta on tullut seksivälineurheilija. Postilaatikkooni kolahti tällä kertaa Miltton Showroomin lähettämä RFSU:n tuote-paketti. Niistä lähti testiin ensimmäisenä Sense Me-sarjan Turn Up The Heat-liukkari ja Oh Yes! -klitorisgeeli.

Levitin liukkaria koko pillun alueelle ja se tuntui ihanalta runkatessa. Sen lämmittävä ainesosa on inkivääri, eikä se ollut liian kuuma. En edes tiennyt, että tällaisia luksusliukkareita on olemassa! Orgasmin saaminen oli helppoa, mutta se ei vielä ihan räjäyttänyt tajuntaa.

Oh yes indeed. Klitorisgeeli on nimensä veroinen. Tällaisestakaan tuotteesta en ollut koskaan kuullut aikaisemmin. Sitä levitetään varovasti pieni määrä suoraan klitorikselle ja odotellaan vartin verran. Sinä aikana voi vaikka antaa suuseksiä kumppanilleen, huomaat takuulla, kun vartti on täynnä. Sen jälkeen runkkasin itseäni vibraattorilla ja jestas sentään minä tulin. Pää humisi ja kroppa kouristeli. Geeli vilkastuttaa verenkiertoa ties minkä ihmeaineiden avulla (mm. ginsengin).

Nämä tuotteet sopivat todella hyvin aloittelijoille, tai jo kokeneemmille konkareille seksin saralla. En ehkä tarttuisi klitorisgeeliin kaupan hyllyllä, koska saan orgasmeja muutenkin helposti. Se voitti kuitenkin kaikki ennakko-odotukset ja jää ainakin minun vakiovarusteekseni sängyn puolelle.

Kommentit
 1. 1

  elmom sanoo

  Kuulostaa hauskalta, ja RFSU tuntuu sen verran luotettavalta että voisi kokeillakin. Mutta mietin, että pitääköhän noiden kanssa välttää suukosketusta, jos noin selkeä vaikutus on limakalvoilla? Kun meillä on klitoriksen kanssa lähinnä kieli käytössä.

 2. 2

  Vaimon asialla sanoo

  Vastaavia olen ostanut vaimolle jo varmaan tusinan mutta aina valitus että kirvelevät ja siksi ei halua käyttää vaikka tehoa selkeästi löytyy. Miten oli näiden tuotteiden kohdalla ?

 3. 3

  sanoo

  Olen kuullut, mutta en ole testaillut. (Klitorisorgasmeja saan muutenkin ihan suht helposti.) 😛 Mutta mikseipä sitä joskus voisi purkillisen ostaa kokeilumielessä!

 4. 4

  Biatch sanoo

  Ovatko millaisia verrattuna Swoonin tuotteisiin? Itse lähinnä vannon Swoonin nimeen koska hei nainen kaiken suunnittelun takana sekä ovat orgaanisia. 🙂

 5. 5

  Piitu sanoo

  Maistuuko nuo millekään? Ikävää jos käyttää tuommoista ja sit ei maistu kivalle. Tai miten ylipäätään tuo joutuminen suuhun eli limakalvolle?
  – P

 6. 6

  ulla sanoo

  I was wondering where can those products be purchased or ordered inside Finland?

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *