Pussaile Porvoossa

Runebergin pussauskoppi / Taidetehdas

Lomat on lusittu kjeh kjeh ja sitä rataa. En kuitenkaan aivan toimettomana koko kesälomaani istunut, vaan kotimaamatkailin minkä kerkesin.

Onnibussi alle ja Porvooseen kävi matka, kun kahden euron bussiliput sinne löysin. VisitPorvoo antoi paljon vinkkejä kauniista paikoista, joissa käydä kävelemässä ja katselemassa maisemia.

Paras vinkkilista löytyikin sivuston romantiikkaosiosta ja keksin, että lähdetään kumppanini kanssa pussailemaan pitkin Porvoota. Siellä saa vuokrattua fillareita helposti ja suurin osa pussailupaikoista on ihan kävelyetäisyydellä toisistaan.

Suudelkaa antaumuksella, teidän ei tarvitse kuvia ottaa, joten voitte keskittyä vain siihen toiseen ihmiseen. Katsokaa toisianne silmiin ja ottakaa käsistä tai niskasta kiinni. Antakaa huulien tutkia toisen huulia kuin ensi kertaa ja tuntekaa perhoset vatsassa.

Rakkaus on ihana asia ja saan siitä hurjasti elinvoimaa. Haluankin jakaa kanssanne kuvasarjan porvoolaisista pussailupaikoista. Tällaisen pussailumatkan voi varmasti toteuttaa muissakin kaupungeissa kuin Porvoossa, vinkkejä vaan kehiin.

Vanha silta / Porvoon joki

Vanha silta / Porvoon joki

Linnamäki

Kokonniemen kärki

Kokonniemen kärki

Runebergin pussauskoppi / Taidetehdas

Koulukuja / Vanha Porvoo

#urbcult / Taidetehdas

Fredrikan puutarha / Runebergin koti

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *