Pimppi jäässä ja muita ajelutarinoita

SISÄLTÖYHTEISTYÖ

Minut kutsuttiin mukaan Indiedaysin, RFSU:n ja Carmexin blogikampanjaan. Sain heiltä kassillisen sheivausvälineitä ja esittelen teille nyt kyseiset tuotteet. En yleensä ajele sääriäni, sillä se vie liikaa aikaa hyötyyn nähden. Tällä kertaa kuitenkin päätin ottaa kaiken irti keväisestä sunnuntaiaamusta ja kokeilla, miltä tuntuu täysin sileät sääret. Sheivasin myös pimpsani näillä tuotteilla.

rfsu-after-

Easy Shavin’ sheivausgeeli on läpinäkyvää, mikä hämmentää markettivaahtoihin tottunutta. Sen sai pestyä vielä helposti pois. Sääriä ajellessa aikaa kului yhtä paljon kuin ennenkin, mutta sain pitkälti sileän lopputuloksen aikaiseksi. Pimpsaa ajellessa yllätyin, sillä siitä jäi melkein kuin sokeroinnin jälkeinen pehmeä iho. Lopuksi sivelin vielä jalkoihin ja alapäähän Nice n’Cool after shave-geeliä. Pilluun jäi noin kymmeneksi minuutiksi kylmägeelimäinen viileä olo, mikä tuntui oudolta. Hair Helper pääsee kokeiluun myöhemmin.

liukkari-rfsuHieronnan ystävän iloksi kassista löytyi vielä tällainen 3in1 liukkari. Hieroin geelillä kumppanini jalat, sillä seksiin tällä ei ole meille käyttöä. Olen käyttänyt aikaisemmin hierontaöljyjä, mutta ne jättävät jälkeensä tahmaisen ihon ja ovat vaikea pestä käsistä pois. Tämä RFSU:n puteli kosteutti jalat hyvin ja kuivui nopeasti, niin ettei tarvinnut laittaa edes sukkia jalkaan rentouttavan hieronnan jälkeen.

Tutustu RFSU:n tuotteisiin täällä.

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Mä olen kokeillut tuota RFSU:n sheivausgeeliä joskus vuosia sitten, mutta tykkään kuitenkin enemmän vaahdoista, vaikka tuo varmaan onkin varsinkin alapäälle noin ainesosiensa perusteella turvallisempaa… Mä en tarvi aftershave-geelejä kainaloihin tai sääriin, mutta alapää kyllä ärtyy, jos ei jotain käytä. Tuo geeli on ihan ok, mutta itse käytän ja pidän siis toimivampana aloe vera -geelejä (siis sellaisia, jotka on lähes sataprosenttisesti aitoa aloe veraa).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *