Onnelliset orgiat

Wonderlustin päävieras: pornotähti Dale Cooper

Odotin paljon, sain enemmän. Wonderlust on parasta mitä Suomessa on koskaan järjestetty. Kiitos ihanasta viikonlopusta tapahtuman järjestäjille ja vapaaehtoisille sekä kanssani muhinoineille seksimoottoreille.

Iltabileiden tilana toimi tänä vuonna 800-neliöinen LéSpace Vallilassa. En ollut aikaisemmin käynyt siellä, joten se jännitti eniten. Orgioiden järjestämisessä yksi tärkeimmistä tekijöistä on tila ja ympäristö. Astuin perjantai-iltana sisään toimistorakennusten keskellä sijaitsevasta ovesta ja mykistyin.

Paikka käsitti kaksi kerrosta. Yläkerrassa oli kahvila ja rentoa hengailutilaa kahvin tai kaljan ääressä. Riensin toki saman tien katsastamaan alakerran, sillä halusin nähdä mahdolliset paneskelutilat. Niitähän riitti.

Alakerrassa oli kolme huonetta, pieni, keskikokoinen ja suuri. Kaikissa oli paljon patjoja ja valaistukset teeman mukaan täysin pimeästä punaisen kautta hämärään. Ennen paneskeluhuoneita alakerrassa oli myös tanssilattia, jonka viihdyttämisestä huolehtivat DJ:t.

Olen niin onnellinen Wonderlustista, että sanat eivät riitä. Bileissä oli kaikille kaikkea, kunhan muisti järkevän käytöksen ja lupa piti muistaa kysyä joka tilanteessa. Se ei vaadi paljoa. Ihmiset juttelivat, tanssivat ja naivat. Parhaat bileet, missä olen koskaan ollut.

Pääsin läpsimään persettä ja harrastamaan kiihkeää ryhmäseksiä muiden silmien alla. En itseasiassa kiihotu siitä, että muut katselevat minua kun harrastan seksiä. Enemmänkin se on se, kun jokapuolella on kuumia nauttivia ihmisiä ja saan itse osakseni hyväilyä ja suudelmia monelta samaan aikaan.

Lauantai-aamuna olin hyvin väsynyt ja tiedossa oli vielä työpaja nimeltä Skin & Pleasure. Työpaja sisälsi toisen ihon koskettelua eri tavoilla ja se kesti kaksi ja puoli tuntia. Työpajan vetäjät olivat ammattimaisia ja vaikuttivat kokeneilta opettajilta. Kaikkeen sai selkeät ohjeet ja omaa tahtoa painotettiin. Missä tahansa välissä sai sanoa ei. Tärkeää oli keskittyä siihen mitä tekee ja kuunnella toisen kehon reaktioita.

Koskettelin kauniita ja ihania ihmistä reilut pari tuntia. Mikäs sen ihanampi tapa viettää ”krapulainen” lauantaipäivä. Olo oli työpajan jälkeen uskomattoman rentoutunut, sain minäkin osakseni paljon upeaa kosketusta. Työpajassa opittuja kosketustekniikoita pystyy hyödyntämään kenen tahansa kanssa jatkossakin. Tuttavani, joka ei uskaltanut lähteä nakuilemaan muiden silmien alle toivoi jopa, että tällaista matskua olisi netissäkin saatavilla. Kukapa nyt ei tykkäisi toisen ihmisen kosketuksesta!

Kommentit
 1. 1

  Anon-muumi sanoo

  Kuulostaa kamalalta.

  Ei sillä, ettenkö pitäisi alastomuudesta, koskettelusta ja ryhmäseksistäkin, mutta ajatus tuntemattomien sekaan orgioihin marssimisesta tuntuu yhtä pelottavalta kuin lentokoneesta hyppääminen.

  Monet meistä vain elävät niin kaukana maailmasta, jossa itsetunto ja luottamus ihmisiin mahdollistaisi moisen. Olet onnekas.

 2. 3

  kissa sanoo

  hyvä teksti! festarit oli todella onnistuneet. kiva, että olit myös paikalla, vaikka en uskaltanutkaan tulla siellä nykimään hihasta ja moikkaamaan.

 3. 4

  Juupeli sanoo

  Kuulostaa melko kovalta meiningiltä. Itse lähtisin moiseen vain jos mulle maksettais.

 4. 5

  Sanaton. sanoo

  Kuka haluaa panna feministiä tai rumaa naista? Sinuakin varmaan pantiin sen takia, koska kaikki hyvän näköiset naiset oli ympäröity kymmenillä jättimulkuilla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *