Näin nuolet persettä (NSFW)

Pornotähti Levi Michaels kertoo Buzzfeedin yksityiskohtaisessa sarjakuvassa, miten nuollaan persettä kuin ammattilainen. Michaels keskittyy miesten väliseen nuoleskeluun, mutta näitä vinkkejä voi soveltaa oikeastaan kaikkien anusten hyväilyyn.

1. Valmistaudu
Ensimmäinen askel onnistuneeseen peräaukon lipomiskokemukseen on puhtaus. Käytä samoja tekniikoita kuin anaaliyhdynnässä, käy paskalla ja ehkäise yllärit vielä vesisuihkutuksella suoraan suoleen. Huuhtelupussin kanssa sählääminen sopii joillekin, mutta logistisesti se on ainakin kalliolaisessa wc-kopissa hankalaa.

2. Rentoudu
Tärkeintä on, että vastaanottava osapuoli tuntee olonsa mukavaksi. Keskustelkaa tarpeeksi ennen itse toimintaa ja sen aikanakin on hyvä tsekata, että kaikki on ookoo. Parhaimmillaan anaalinuolenta voi tuottaa jopa orgasmin vastaanottajalleen.

3. Sylje
Persereikä ei kostu itsekseen, joten tärkeää on käyttää paljon sylkeä. Levitä persposkia ja valuta kuolaa suoraan reiälle ja ala vasta sitten nuolla.

4. Hengitä
Kun iho on kostea, tuntuu taivaalliselta kun toinen puhaltaa siihen. Herkkää peräaukkoa voi kiusoitella hengittämällä kuumasti sitä vasten.

5. Käytä mielikuvitusta
Aivan kuten pillun nuolemisessa, tässäkin hommassa kannattaa vaihdella tulokulmia. Suutele, ime, siksakkaa kielellä ja livo ylösalas, pitkiä sekä lyhyitä nuolaisuja vuorotellen.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *