Koskettavaa läheisyyttä

kosketus-touch-muistiinpanot-blogi

Ihmiset koskettavat toisiaan aivan liian vähän. Minä pyrin parisuhteissani pussaamaan ja halaamaan kumppaneitani päivittäin. Unohdan välillä jopa ne tärkeät kolme sanaa, kun keskityn toisen jalkojen hieromiseen tai hiuspohjan rapsuttamiseen.

Minulla on herkkä iho. Ihanan ihmisen tai kumppanin kosketus tuntuu hyvältä ja suudelmat saavat vatsanpohjan kutisemaan. Kosketuksen ei aina edes tarvitse olla eroottista, vaikka se usein omalla kohdallani johtaakin rajuun penetraatioon. Joillekin tuntikausien hipsuttelu voi olla taivaallisinta seksiä ikinä.

Myös ystäviä ja muita läheisiä kannattaa halata, jos se heille sopii. Minulla on tapana jopa pusutella oikein läheisiä ystäviäni, sillä niin paljon heistä tykkään. Rakel Liekki kirjoitti halitusohjelmasta ja olen sen kannalla myös. Kansanterveydellekin halailu on hyvästä, sillä se alentaa verenpainetta

Eroottinen kosketus on värisevää ja tuntuu molemmista maagiselta. Joskus kosketus tuntuu niin hyvältä, että tekee mieli voihkia. Ääntelyn avulla viestimme toiselle, että joo lisää. Kaikenlainen kosketus rentouttaa ja poistaa stressiä. Jos minua ahdistaa oikein kovasti, toisen lämmin syli kaikottaa murheet hetkessä.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *