Mittaa kyrpäsi kortsua varten

Netin erinäisillä keskustelupalstoilla kehuskellaan usein peniksen pituudella. Kaikilla on vähintään 25-senttinen elin, vaikka suomalaisen peniksen keskimitta on todellisuudessa noin kolmetoista. Oikeasti kikkelin pituudella ei ole mitään väliä, paitsi yhdessä asiassa. Se on oikean kokoisen kondomin löytäminen.

Olen aina kantanut mukanani kortsuja ja useimmiten ne eivät ole sopivia partnerille. Mielestäni miehiä ja poikia pitäisi rohkaista enemmän kantamaan vastuuta ehkäisystä ja siitä, että heillä on oikean kokoinen kumi taskussa. Tosiasia on, että yksi malli ei sovi kaikille. Penikset ovat kaikki erilaisia, kuten vaginatkin.

Millä logiikalla siis hänen, jolla ei ole penistä, pitäisi osata hommata oikeanlaisia kondomeja? Tekosyitä kumin käyttämättömyyteen löytyy loputtomiin ja usein se on juuri sen epämukavuus ja sopimattomuus. Kortsu on mahtava ehkäisykeino raskauksille ja taudeille, joten kannattaa käyttää siihen hieman aikaa ja rahaa, että löytää itselleen sopivan.

Sain syystervehdyksenä Durexilta heidän uudet Real Feel kuminsa ja liukkarin. Minulla on aiemmin ollut hieman huonoja kokemuksia Durexin kortsuista, joten päätin antaa niille uuden mahdollisuuden. Tutkin ensin paketin hyvin tarkkaan, ettei siitä löytyisi mitään yllätyksiä. Laukeamisen pitkittämisaineet eivät ole minun juttuni.

Real Feel-kondomit ovat pituudeltaan 19 senttiä ja leveydeltään 56 millimetriä. Partnerin mukaan kondomi ei tosiaan vienyt tuntoa peniksestä ihan niin täysin kuin yleensä. Kiinnitin itse huomiota kumien hajuttomuuteen, sillä tavallinen teollinen haju jäi seksistä kokonaan pois. Nämä kortsut on valmistettu lateksittomasta materiaalista.

Real Feel-liukkari on myös hajuton ja sen teho kestää pitkään. Pumppupullo on käytännöllinen ja käteensopiva. Tuotetta ei ole tarkoitettu syötäväksi, tosin se ei ole vaarallistakaan, jos vaikka sattuu nuolemaan sillä liukastettua pillua. Kaiken kaikkiaan Real Feel on turvallinen peruspaketti, jos ei tiedä ollenkaan mistä lähteä liikkeelle.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Joo, omalle kumppanilleni ei kaikki kortsut mahdu. Protex x-large -merkkisiä viimeisimmäksi ihan jostain Prismasta kai ostettiin ja oliskohan niiden mitat ollut tuota samaa luokkaa. Tällä hetkellä ei ole tarvetta raskautta ehkäistä, mutta kun en hormoneita kehooni halua, niin joskus tulevaisuudessa se kumien ostaminen on taas ajankohtaista. Pistänpä siis mieleeni, jos nämä eivät ihan niin epämukavat olisi kuin peruskumit…

 2. 3

  Evenna sanoo

  Kookosöljy toimii loistavasti liukkarina ja tuoksuukin ihanalta, eikä sotke. Ja on taatusti turvallista ja jopa terveellistä nautittuna. 😉

  • 3.1

   kumitus sanoo

   Jep kookosöljy on ihanaa, mutta ei käy kumin kanssa, koska öljy haperruttaa kumia ja kortsu on toimivin kun se on ehjä. 🙂

 3. 4

  Lunni sanoo

  Nykynäkemys on, ettei pituus ole ratkaiseva, vaan ympärysmitta. Siis mittanauha instrumentin keskivaiheille erektiossa. Netissä on myös apuvälineitä mittaukseen, vaikka tuolta – (selostus saksaksi, mutta graafinen esitys havainnollinen):

  https://www.vinico.com/fileadmin/user_upload/Beratung/Kondom-Beratung/vinico_massband.pdf

  Valintaa mittojen mukaan ei pidä tehdä orjallisesti, mutta sen avulla voi saada kiinnostavia virikkeitä kokeilemisen arvoisista vaihtoehdoista, joita voi olla useita. Ne selviävät kokeilemalla. Yhdyntämukavuus on useamman tekijän summa. Esim. usein en ole saanut Durexia toimimaan ihanteellisesti, vaikka se onkin melko tilava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *