Keskustelu on parasta esileikkiä

Olen huomannut tämän kesäheilakauden aikana, että olen varsin vaativa kenen kanssa haluan sänkyyn hypätä. Mielestäni toisen täytyy pystyä mielenkiintoiseen keskusteluun, ennen kuin vaatteet lähtevät pois. Mieluiten myös seksin jälkeen on kiva, että on jotain sanottavaa.

Tämä kuulostaa yksinkertaiselta, mutta aina ei kaikkien tinder-matchien ja baaripanojen kanssa löydy sitä yhteistä säveltä. Siinä vaiheessa kun huomaa, että toisen kanssa ei ole mitään yhteistä juteltavaa, on vaikea juosta karkuun. Tuopin ajan kitkuttelu voi tuntua tuntikausilta.

Joskus tilanne on sellainen, että haluaa vaan panna panemisen ilosta, mutta tänä kesänä olen ottanut tavoitteekseni harrastaa enemmän laadukasta seksiä. Siihen kuuluu mielestäni olennaisena osana kommunikaatio. Etenkin ennen seksiä minulle on tärkeää, että kemiat kohtaavat.

Jos käy niin, että onnistun keskustelemaan uuden tuttavuuden kanssa kokonaisen illan kiinnostavista aiheista olen todennäköisesti jo aivan märkä siinä vaiheessa. Odotan vain, että toinen koskettaisi minua ja päästäisiin itse asiaan.

Seksin harrastaminen on tylsää, jos toisen kanssa ei ole mitään yhteistä. Disneytarinoiden parissa kasvaneena uskon, että lyhyissäkin suhteissa taivas voi olla täynnä ilotulitusta ja yksisarviset laukata kohti aamuaurinkoa, samalla kun katselen toista silmiin hullaantuneena.

Riippumatta suhteen pituudesta keskustelu ennen seksiä, sen aikana ja sen jälkeen on tärkeää. En voisi kuvitellakaan panemista ilman, että kerron toiselle mistä pidän ja vastavuoroisesti tiedustelen toisen mieltymyksiä.

En ymmärrä, miksi kukaan edes harrastaisi yhden yön juttuja, jos niiden tarkoitus ei ole nauttia. Vaikka toista ei tapaisi enää koskaan, se ei maksa mitään, että kertoo toiselle mistä tykkää. Tietenkin se on joillekin helvetin pelottavaa avautua tuntemattomalle ihmiselle omista haluistaan ja toiveistaan.

Kommentit
  1. 1

    Manna sanoo

    Hyvä kirjoitus ja samaa mieltä.
    Loppukaneettiin vain lisäisin, että joidenkin on varmaan mahdotonta avautua, kun ei ole koskaan ehkä miettinyt omia halujaan ja toiveitaan siihen malliin, että osaisi niistä kertoa.

    Ehkä se paljon puhuttu panetus pehmentää aivot ja saa ajattelemaan, että se toinen osapuoli kyllä varmasti lukee ajatukseni, koska…. öööö… tai siitä siis sitten tietäisi että se on ”se oikea” 😀

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *