7 asiaa, joita voit tehdä edelleen ollessasi naimisissa

Erään naistenlehden verkkosivulla listataan asioita, joita pitää tehdä ennen kuin menee naimisiin. Minusta elämän, eikä parisuhteen tule muuttua radikaalilla tavalla kun sanotte toisillenne tahdon. Siksi tässä pieni muistilista sormusten vaihdon jälkeiseenkin elämään.

1. Kutsu häntä ihan millä lempinimellä tahansa ja häiden jälkeen jatka samaa tapaa. Avioliiton voi solmia kuka tahansa täysi-ikäinen, joten aviopuolisoksi kutsuminen ei merkitse aikuisuutta.

2. Älä muuta tyyliäsi elää, jaottelu sinkkuelämästä ja avioelämästä on naurettavaa. Voit dokata aamuun asti ja laulaa karaokea ystäväporukalla, vaikka sinulla olisikin sormus sormessa.

3. Oli teillä yhteinen pankkitili tai ei, kalliin laukun ostaminen on vastuutonta, vain jos sinulla ei ole oikeasti varaa siihen. Kumppanisi kyllä osaa arvostaa haluamiasi asioita.

4. Älä stalkkaa Facebookissa tai muuallakaan ketään, se on turhaa ja häiriintynyttä toimintaa. Jos kuitenkin teet niin, voit toivottavasti keskustella partnerisi kanssa tästäkin asiasta. Toimiva kommunikaatio on terveen parisuhteen merkki.

5. Jos anoppisi on mielenkiintoinen tyyppi ja haluat oikeasti tutustua häneen, tee niin. Muussa tapauksessa älä vaivaudu, sinulla on sukulaisia omastakin takaa.

6. Älä hengaa sellaisten ihmisten kanssa, jotka kutsuvat teitä ”Virtasiksi”, jos se tuntuu sinusta pahalta. Pidä oma sukunimesi niin halutessasi, elämme kuitenkin vuotta 2015.

7. Naimisiin meneminen ei tarkoita automaattisesti ikuista yksiavioisuutta, eli voit jatkaa Johnny Deppin kanssa makaamisesta haaveilua hyvällä omallatunnolla. Fantasiointi on turvallinen tapa tutustua omaan seksuaalisuuteensa.

Kommentit
  1. 3

    sanoo

    Hyvä teksti! On se nyt vähän karu asenne, että kaiken ”jännittävän” pitäisi olla tehty ennen naimisiin menoa, että sitten voikin rauhassa aloittaa tylsän ja tasaisen arjen…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *