Veden ympäröimänä

jäänmurtajatTämän päivän kuvaushaasteen teema oli vesi. Jos ei olisi ollut Pikkupöllöjä Krunassa, en olisi saanut merestä kuvaa ollenkaan – niin siinä vain käy, että vaikka musta on ihanaa asua Helsingissä juuri siksi, että ollaan meren rannalla, niin Pasilastakin on jo rantaan sen verran matkaa, että en välttämättä näe merta tosi pitkiin aikoihin.

Tosin kevättalvinen meri on ehkä masentavinta mitä on: jäänmurtajat on jo satamassa (onkohan ne olleet koko talven?), laitureiden vieressä on kuitenkin vielä sohjoa, meri on harmaan ruskea ja taivas on harmaan ruskea.

katajanokkaTaivalta rupesi myös pisaroimaan, joten kuvasin sitä vettä jota tulee usein katseltua: pisaroita auton tuulilasissa.

autopesussaHain vaihteeksi kaikki lapset kauppareissun yhteydessä autolla, ja harmaan päivän piristykseksi käytiin kaupungin ykkösperhekohteessa: Eläintarhan Nesteen pesukadulla.

Uh, harmaata on. Kuvia katsellessa sitä paitsi totean, että pystysuunta näyttäisi varmaan blogissa paljon paremmalta, tuntuu, että nuo vaakakuvat on armottoman pieniä. Eli kokeillaanpa sitä. Ja huomenna on luvassa myös ihan oikea teksti, eikä pelkkiä kuvia.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *