Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Multakin säästyi vappupallorahat, mutta vähän eri tavalla. On nuo pallot vaan törkyhintaisia! Vaikka nyt ip niitä olisi saanut jo kympillä…

  • 1.1

   sanoo

   Vähän niin kuin joulukuuset, mutta niitä ei sentään tarvitse joka lapselle omaa. Onneksi 2-vuotiaille meni nuo normi-ilmaispallot täydestä ja 6-vuotias osasi jo itse laskea, paljonko rahaa olisi mennyt palloihin.

 2. 2

  sanoo

  Me ostettiin pojille pallot marketista, kaksi maksoi yhteensä jotain 12 euroa. Olin ihan järkyttynyt, kun kuulin, paljonko ne kustantaa suoraan ilmapallokauppiailta! Ajatuksena olis periaatteessa ihan kiva tukea muuta kuin K-kauppiaita mut eihän tossa ole mitään tolkkua. Eikä toisaalta oltu tänään missään, missä olis kauppiaita ollutkaan.

  • 2.1

   sanoo

   Mäkin vakavasti harkitsin markettia, mutta kun perinne on ostaa ne vappupäivänä torilta. Eli jatketaan varmaan samalla ilmaispallolinjalla niin kauan kuin lapset ei ylenmäärin valita. Täytyy sanoa, että mua ei hirveästi harmita, että meidän nurkissa ei roiku seuraavia paria kuukautta kolmea foliohirviötä. Niistähän ei meinaa päästä eroon ennen joulua.

 3. 3

  sanoo

  Tiimarista sai kans vitosella foliopalloja. Ostin itelleni ja hajotin sen noin kymmenen minuutin kuluessa…

 4. 4

  sanoo

  Mä järkytyin tästä postauksesta ihan aidosti. Meidän pallot oli Tiimarista, koska ”vältin vappuhulinoita”, mutta viimeksi kun olen ostanut pallon torikauppiaalta Turussa (kaiketi edellisvappuna) se maksoi muistaakseni 10e. Sellainen *iso* pallo siis. Eli ei ainoastaan asunnot ole Helsingissä liian kalliita tavalliselle palkansaajalle, myös vappupallot on…

  • 4.1

   sanoo

   Mekin saatiin viime vuonna 15 eurolla sellainen pienempi pyöreä (tosin jotenkin se johtui kai siitä, että myyjällä ei ollut vaihtorahaa), mutta ”erikoispallot” (joita ne kaikki luonnollisestikin on) oli nyt tosiaan sen 25e. Musta tämä pitäisi ottaa huomioon mm. kotihoidontuen kuntalisässä. Eikä kyllä palkassakaan vappupallolisä tekisi pahaa.

 5. 5

  Vappupallo sanoo

  Olen itse ollut töissä vappuna, palloja sitomassa ja myymässä. On se vaan sellanen rumba ja työleiri, että mielelläni maksan sen 10 tai 15 ekee työn raatajille. Huonolla säällä sitä paitsi palloja menee hirvee määrä hukkaan kun sade piiskaa tai tuuli riepottelee.
  Moni lapsi oli jo pallonsa saanut päiväkodista, jossa niitä oli myynnissä, mutta valikoima suppea. Kun lapsi pääsi itse valitsemaan torimyyjän isosta kimpusta, voi sitä riemua! Vappu on vaan kerran vuodessa, kyllä sitä rahaa paljon turhempaankin hassataan, esim. kaljaan. Sitä paitsi monet aikuisetkin ostavat itselleen pallon, johtuukohan siitä, että heidän lapsuudessaan ei näin hienoja palloja ollut.

  • 5.1

   sanoo

   Käly myi palloja parina vappuna ja valitti, että vessassakäynti oli myös hankalaa, kun piti sada joku pitelemään palloja siksi aikaa. Jos pallon hinta olisikin se 15e, niin se vielä menisi, mutta 25 e on meidän päivän ruokabudejtti, joten kolmeen palloon uppoaisi puolen viikon ruoat. Meidän lapset on varmaan sitten niitä, jotka tulee aikuisena ostamaan itselleen palloja. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *