Uusi alku!

uusi osoite blogille

Tervetuloa tupareihin!

Tässä se nyt on! Leluteekki-blogin uusi osoite ja ulkoasu. Pientä säätöä (toivottavasti) vielä tapahtuu, mutta nyt kehtaan sentään avata blogin.

Kuten osoitteesta näkyy, blogi on nyt omalla sivustollaan, Leluteekin filosofiakahviloiden yhteydessä. Pelkkää filosofiakahvila-asiaa täällä ei kuitenkaan vastaedeskään tule olemaan, vaan juttujen taso ja tyyli pysyy pitkälti entisenlaisena. Ja kaikki vanhat postaukset kommentteineen on siis siirretty tänne uuteen osoitteeseen.

Uusi asia ovat mainokset; aion tehdä blogiyhteistyötä itseni kanssa, ja blogissa tulee siis näkymään filosofiakahviloiden mainoksia. WordPress.com -osoitteessa blogin alareunassahan näkyi mainoksia, joiden tuotoilla rahoitetaan käyttäjille ilmaista palvelua. Täällä niitä ei ole, koska mä maksan osoitteesta.

Ja kun kaupalllisuudelle nyt on annettu pikkusormi, niin antaa mennä: muitakin kaupallisia yhteistöitä mä olen siis aikeissa toteuttaa, aika tiukkaa harkintaa käyttäen kyllä. Eli ajattelin myydä vain teidät lukijat ja blogin, en omaa sieluani. Katsotaan, millaiset kaupat syntyy.

Jos seuraat blogia bloglovinin kautta, niin sinne tämän uuden osoitteen pitäisi päivittyä pikapuoliin, samoin tietysti Facebookiin päivitän täältä postaukset. Blogilistalle ei ilmeisesti blogin osoitetta saa vaihdettua, joten sitä kautta seuraavien kannattaa klikata tuosta sivupalkista uuden kerran suosikkinappia. Vanha osoite rupeaa pian myös suoraan ohjaamaan tänne. Tietysti jos Leluteekki on sulla esim. omalla lukulistalla, niin sinne kannattaa sinne päivittää tämä uusi osoite (jolloin saat toivottavasti näkyviin myös päheän orava-faviconin): http://blogi.leluteekki.fi

Ja nyt saa tietysti kertoa: mitä tykkäätte, uudesta ulkoasusta ja muusta?

Kommentit
   • 2.1.1

    Emilia sanoo

    No niin, nyt löytyy muiden seuraamisnäppylöiden seasta. Mä en itse ole oppinut rss:n kautta seuraamaan, niin se aina unohtuu.

  • 3.1

   Emilia sanoo

   Helsingissä oli tänään sellainen jäätävä sade koko päivän, että melkein kävi Khartumin säät kateeksi. Mutta on täällä sentään hieno ruska vastapainoksi.

  • 4.1

   Emilia sanoo

   Kiitos! Ei ihan niin jännä ja ihana uusi alku kuin teillä, mutta kivaa tämäkin. 🙂

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *