Joulukalenterin 10. luukku – tosi helppo joulukorttiaskartelu

helppo joulukorttiaskartelu http://blogi.leluteekki.fi

Postaus sisältää tähdellä merkittyjä affiliate-linkkejä. 
Jos siis päädyt tilaamaan askartelutarvikkeita tätä kautta, 
tuet samalla Leluteekin filosofiakahviloita.

Tämä korttiaskartelu on uusinta viime vuodelta, ajattelin, että sopii kuitenkin tähän väliin, kun joulukorttien lähettämiseen joulumerkkihintaan on aikaa kaksi päivää (perjantaina siis viimeistään).

Viime vuonna mä tein näitä silloin 3-vuotiaan pojan kanssa, kun se oli kotona yksin kipeänä. Se ei ollut erityisen innostunut askartelusta, mutta nämä saatiin tehtyä. Ja nyt tänä syksynä se onkin ruvennut tykkäämään liimaamisesta ja leikkaamisesta ja on harva se päivä itse tekemässä jos jonkinnäköisiä kollaaseja, joten tänä vuonna joulukorttien askartelukin on ollut mieluisampaa. Eli sanoisin, että tarinan opetus on, että kannattaa antaa lapselle mahdollisuus kokeilla aina uudelleen juttuja, joista se ei ehkä aiemmin ole tykännyt.

Mutta kortteihin:

Tarvikkeet

Leikataan ensin huovasta tonttulakki ja liimataan se korttiin, sitten rypistetään lakkiin silkkipaperikulkunen ja piirretään tontulle kasvot. Jos tonttulakin leikkaa vaikka pahvista, pääsee lapsi paremmin treenaamaan saksien käyttöä, huopa on vähän hankalaa pienen  itse leikattavaksi. Toisessa kortissa kurkistelee sitten useampikin tonttu.

jouluaskartelua: helpot itsetehdyt joulukortit http://blogi.leluteekki.fiAika pelkistettyjä, mutta mun makuun ihan tyylikkäitä. Kysyin vielä tekijältä, mitä kortin sisälle kirjoitetaan. ”Joulua.” Ei siis mitään ylimääräistä siinäkään.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *