Tiedät olevasi aikuinen kun…

synttärit pic

Yksi aikuisuuden merkki: kynttilät ei mahdu kakkuun – eikä sillä ole mitään väliäkään.

Taisi olla jossain hupaisassa meemissä nelikymppisyydestä, kun todettiin, että 40-vuotiaana havaitset, ettet koskaan tule kasvamaan aikuiseksi, osaat vain vetää roolia vähän uskottavammin. Mä täytin tänään vasta 37, mutta rupean epäilemään, että tässä on vinha perä.

Toisaaltahan mä olen ollut aikuinen jo pitkään, yksi rajapyykki ainakin oli se, kun kotoa muutettuani päätin lakata kellarikäytävässä pelkäämästä Mörköä ja murhaajia. Mutta kyllä tänään ehkä tuli taas yksi virstanpylväs ohitettua: pelasin lapseni kanssa Monopolia.

Klikkaa linkkiä ja seuraa blogia bloglovinin kautta tai blogilistalla – tai tykkää Leluteekistä facebookissa.

 

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Onnea! Mulle vieras meemi, mita pitänee paikkansa. Tein juuri (ihan vakavastiotettavan…) testin henkisestä iästäni. Se oli kuusitoista. Kuusitoistavuotiaana luulin olevani henkisesti nelikymppinen. Mitä tästä opimme? Emme mitään, mutta ilmeisesti näin neljänkympin korvilla elämä on hauskempaa kuin silloin joskus.

  • 2.1

   sanoo

   Voi apua, mitäköhän mä saisin henkiseksi iäkseni? Tosin mä olen kylllä mielestäni ollut sellainen tasapainoton sekoitus ikuista murrosikää ja keski-ikäisyyttä jo pitkään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *