Tee itse kaulakoru sukkahousuista

tee itse kaulakoru sukkahousuista Kyllä, luit oikein, nyt ollaan niksi-pirkan valtakunnassa: tänään askarrellaan kaulakoru sukkahousuista. Tämä oli taas sarjassamme jahas, mitäs askarreltaisiin, kun ei meillä ole kuin tuo laatikollinen helmiä. No olihan meillä sitten rikkinäisiä sukkiksia myös.

7NEDP63EUYB8

Ja ei, tällä kertaa tuo yläpuolella oleva rimpsu ei ole taaperoiden sormista, vaan ilmeisesti tarvittava koodi, jotta blogi päivittyy Technorati -blogisivustolle. Oletteko käyttäneet? Mä vasta äsken kuulin koko sivusta, ja ensi vilkaisulla siellä ei ollut juurikaan suomalaisia blogeja (tai ainakaan näitä äiti-vauva-uhmaikä -aiheisia), mutta ainakin amerikkalaisten blogien etsiskelyyn se voisi toimia.

askartelutarvikkeetMutta takaisin kaulakoruun.

Tarvikkeet:

 • sukkahousuja (yhdet riittää, mieluummin paksuja)
 • sakset
 • helmiä (riittävän isoja, että sukkahoususuikaleen mahtuu pujottamaan läpi)

askarteluohjeita lapsille

Leikataan sukkahousuista kolme riittävän pitkää suikaletta (helpommin sanottu kuin tehty). Pujotetaan suikaleisiin helmiä, en nyt sanoisi tasaisin, mutta jonkinlaisin välein.

askrtele kaulakoru

Ja sitten letitetään suikaleet ja sidotaan kaulakoruksi. Rannekorun (tai nilkkakorun, tai tukkapannan tai ehkä jopa hiuslenkin) voi sitten tehdä samalla tekniikalla pituutta lyhentämällä.

askarteluaEn kyllä lupaa että sukkahousuniksejä tulisi enempää, mutta tähän minä ja tekijä oltiin aika tyytyväisiä. Ai mutta nyt juuri tuli mieleen, että pinterestissä taisi olla sukkahousuista punottu hyppynaru. Pitäisiköhän karsia laatikoista rikkinäisiä oikein ankaralla kädellä?

Klikkaa linkkiä ja seuraa blogia bloglovinin kautta tai blogilistalla – tai seuraa Leluteekkiä facebookissa.

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Meillä meni koko viime talvi letittäessä, niitä nirunaruja löytyy edelleen joka paikasta ja lankavarastot on uhkaavasti huvenneet (onneksi sukkiksia riittää 🙂 ). Tukkapannaksihan voisi tehdä vaikka 4- tai 5-säikeisen letin jos haluaa vähän lisää haastetta.

  • 2.1

   sanoo

   Niinpä! Tänään ne teki ohuemmista sukkiksista itselleen mirrit kaulaan, mutta niitä mä en suostunut päästämään kaupunkiin asti – vaikka ehkä nekin olisi menneet ihan täydestä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *