Tavallinen työviikko

Tämä on Lumottu saari. Huomatkaa eläinproteiinin lähteet karhu, lintu ja käärmeet. Niitä voidaan tarvittaessa käyttää myös lemmikkeinä. Siinä sivussa pohditaan demokratiaa.

Tämä on Lumottu saari. Huomatkaa eläinproteiinin lähteet karhu, lintu ja käärmeet. Niitä voidaan tarvittaessa käyttää myös lemmikkeinä. Siinä sivussa pohditaan demokratiaa.

Leluteekki-blogi on muuttamassa uuteen osoitteeseen – toivottavasti lähipäivinä – mutta vielä postaan tänne vanhaan (ja kerron totta kai uuden, kunhan se oikeasti on olemassa). Tällä viikolla on ollut kamala kiire, mä olin ajatellut kirjoittaa sellaisen ”miltä filosofiakahvilayrittäjän päivä näyttää” -postauksen, mutta se rupesi vaikuttamaan liian puuduttavalta, kun päivässä oli niin sata eri pikku juttua. Mutta voin kertoa, mitä mä olen pääpiirteissään tehnyt tällä viikolla:

–  vienyt lapset kouluun joka aamu, hommaan menee puolitoista tuntia edestakaisin

– hakenut lapset koulusta (vain kolme kertaa)

–  kirjoittanut Leluteekin seuraavaa uutiskirjettä (ja tajusin juuri, että sehän mun piti tänä iltana kirjoittaa valmiiksi. No, huomenna sitten.)

– tehnyt sekalaisia mainoshommia ensi lauantain filosofiakahvilan ja marraskuussa alkavien uusien filosofiakahviloiden parissa

– hionut lauantain filosofiakahvilan ohjelmaa

–  tehnyt firman ulkopuolisia kirjoitushommia rahasta

–  oikolukenut uuden Kidd.O -lehden vedoksia

Perhekahvilassa tutkittiin ja lajiteltiin papuja eri ominaisuuksien mukaan.

Perhekahvilassa tutkittiin ja lajiteltiin papuja eri ominaisuuksien mukaan.

– pitänyt lasten filosofiakahvilaa MLL:n perhekahvilan kävijöille

–  suunnitellut ja pitänyt kaksi filosofiakahvilaa koululaisille (niin kuin joka viikko)

–  suunnitellut blogin muuttoa ja viimeistellyt nettisivuille tekstejä

– käynyt lounastreffeillä intoilemassa filosofiaa lapsille -menetelmästä

– tullut tädiksi ja tavannut ensimmäistä kertaa tuoreen sukulaiseni

Että hyvä viikko, vaikka kiireinen – eikä se tietenkään vielä lopussa ole.

kätilöopisto

Mä en ollut käynyt Kättärillä sen jälkeen, kun esikoinen pääsi sieltä hoidosta aika tasan kahdeksan vuotta sitten.

 

 

Klikkaa linkkiä ja seuraa Leluteekkiä bloglovinin kautta tai blogilistalla – tai tykkää Leluteekistä facebookissa. Instagramista ja Twitterista Leluteekki löytyy myös, samoin Pinterestistä.

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Minustakin on mielenkiintoista lukea sun työviikosta. Itsekin kirjoitin viime viikolla pienen postaussarjan yrittäjän arjesta. Monenlaista minunkin viikkooni sisältyy – kuten sinullakin. Olisi mielenkiintoista kuulla lisääkin, miten filosofiakahvilat ovat lähteneet käyntiin. Millainen on ollut vastaanotto ja miten toiminta on pyörähtänyt käyntiin.

  • 2.1

   sanoo

   Toisten erilaisesta arjesta on yllättävän kiinnostavaa lukea – vaikka itse tuntuu, että täähän on vain tätä arkea. Tarkoitus on tosiaan kirjoitella enemmänkin filosofiakahviloista, jahka kerkeän, kiitos toiveesta. 🙂

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Vievätpä koulumatkat aikaa! Paljoon olet niiden lisäksi silti ehtinyt. Minustakin on todella kiinnostavaa lukea ihmisten arjesta. Kiva kuulla, että filosofiakahviloistakin tulee lisää juttua.

  • 3.1

   sanoo

   Puoli tuntia suuntaansa, ongelma on vain siinä, että mä yleensä sitten palaan kotiin tekemään töitä – tai suuntaan jonnekin muualle. Mutta joo, aikaahan nuo matkat vie. Nyt se on kuitenkin jotenkin helpompi sulattaa kuin esikoisen kanssa, kun tietää, että kyseessä kuitenkin on vain muutaman vuoden projekti, ja lasten kaksikielisyydelle koululla on ollut niin valtava merkitys.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *