Syy hiljaisuuteen

20140708-161401-58441906.jpg

Ollaan siis istuttu autossa viimeiset päivät. Naiivisti ajattelin, että matkan varren majoituksissa olisi wifi jolla päivittää blogiakin, mutta eipä tullut vastaan. Nyt ollaan kuitenkin perillä Ranskassa, ja matkakertomuskin on tulossa kunhan saan kuvia siirrettyä koneelta toiselle.

Kuvan etualalla näkyy miehen askartelema tabletinpidike. Toimi mainiosti, eikä lapsille tullut paha olo kun ruutu oli sopivalla etäisyydellä, vaan videoiden voimin pysyttiin aikataulussakin. Mä en kyllä ymmärrä, miten automatkailu lasten kanssa ylipäätään oli mahdollista ennen mukanakannettavaa viihde-elektroniikkaa. Tosin paluumatkalle täytyy pyytää miestä lataamaan enemmän delfiinidokumentteja ja vähemmän ranskalaisten filosofien elämäkerta-analyysejä.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kylläpä esikoinen on kovasti sinun näköinen näin kuvien perusteella 🙂 Ja mukava, että olette päässeet turvallisesti perille!

  • 1.1

   sanoo

   Niin se kyllä on, on ollut ihan vastasyntyneestä asti. Jotenkin sitten kuvittelin, että loputkin lapset olisi, mutta sainkin sitten hämmästyä kaksosten syntyessä. 🙂

 2. 2

  Laura sanoo

  Ennen laulettiin, nukuttiin, pelattiin ristinollaa ja kuunneltiin kun vanhemmat lauloivat. Sit välillä sanottiin, että joo joo me nähtiin jo se vaara 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Juuri muistelin esikoiselle että sinä kesänä kun me oltiin sen ikäisiä me ajettiin ympäri Suomea ja Jäämerelle asti, ja meillä oli ne cindyt ja matildat mukana joilla leikittiin takapenkillä, mutta noille ei kauheasti voi antaae des leluja, kun heti meinaa tulla paha olo jos katsovat syliinsä. Maisemien vetovoima oli aika lailla samaa luokkaa kuin 30 vuotta sitten, mutta tälläkin matkalla kyllä laulettiin paljon. 🙂

 3. 3

  bleue sanoo

  Haaa analyysivideot :D!
  Mahtavaa lomaa teille :)! Kiva lukea pian enemmän :).

  • 3.1

   sanoo

   Mä olin vähän yllättynyt tästä valinnasta, olin elänyt siinä uskossa että delfiinivideoiden lisäksi koneelta löytyisi tuntikaupalla piirrettyjä, mutta mikäpä tietysti olisi parempi tilaisuus lasten sivistämiseen.

 4. 4

  sanoo

  En kyllä ymmärrä, miten minä olen aikoinani hengissä selvinnyt sen Saabin takapenkillä ilman turvavöitä, ilman viihdytystä. Maailma on mennyt eteenpäin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *