Rinnakkaisessa todellisuudessa

DSC04526

Näin se kävi. Menin kylppäriin, otin kaapista kynsisakset ja leikkasin kynnet. Nähtävästi pestäkin voisi.

Mä dyykkaan. Nimittäin naistenlehtiä meidän talon lehtiroskiksesta. Mutta ihan samat säännöt pätee kuin ilmeisesti ruoan dyykkauksessa, sellaista ei kannata ottaa, mitä ei itse kuluta. ET-lehden olen jättänyt rauhaan yhden kokeilun jälkeen, ja Svensk Damtidning – Den Kungliga Tidningeniä en ole edes kokeillut. Tai no myönnetään, selasin Estellen vauvakuvia.

Nyt löytyi sitten Evita viime talvelta. Otin kokeiluun, suunnattu nelikymppisille naisille, mutta kai tällainen kolmekutonenkin sitä saa lukea. ”Haluatko kauniit kynnet?” Joo, miksei, antaa tulla.

”Näin se kävi. Poistin vanhat lakat ja viilasin kynnet. Sitten puhdistin kynnet, levitin primerin, pohjalakan, kaksi kerrosta värilakkaa ja päällyslakan. Kerrosten välissä kovetin kynsiä UV-lampun alla kaksi minuuttia. Kun lakkakerrokset oli levitetty ja kovetettu, kynnet tuntuivat yhä tahmeilta. Tahmaisuus katosi, kun käsittelin kynnet puhdistusaineella.” Testissä Orlyn Smartgels -geelilakkaus. Starter Kit 95e ja UV-lamppu 49e.

Jaha. Jos mä pitäytyisin noissa kynsisaksissa, äitiyspakkauksessahan sellaiset oli.

p.s. Tässä selvästi taas yksi esimerkki Valeäidin mainiosti kuvaamasta DINK-näkökulman ja volvoelämän törmäyksestä.

Klikkaa tästä ja seuraa blogia bloglovinin kautta tai blogilistalla

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  *blink*
  Mietin asiaa hetken ja totesin, että jos olisin vaikka kuusi kuukautta sairaalassa, voisi tulla hetki, jolloin kyllästyisin IHAN KAIKKEEN MUUHUN niin pahasti, että tuollaiselle olisi aikaa. (Toisaalta pidän mahdollisimman lyhyiksi saksittuja nysäkynsiäni oikeasti aika esteettisinä.)

  • 2.1

   sanoo

   Joo, munkin eka ajatus oli, että mun kynnethän on jo varsin jees, aika tasapituiset (en ole esim. repinyt niitä) ja melko puhtaat. Mutta ei sitä koskaan tiedä, mihin elämässä päätyy, vaikka kynsiään laittamaan. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *