Pottatreenit, käsilaukku ja sen sisältö

käsilaukku 3

Käsilaukku merkkiä S-market Näsi, malli tämän kesän uutuus ”paprika punainen”. Hintakaan ei ole nyt esteenä tämän ihanuuden hankkimiselle.

Meidän lapsethan on siis onnistuneesti pottatreenattu ja täysin sisäsiistejä. Paitsi kun sattuu vahinko. Ja kun vahinko sattuu portailla, joiden alle äidin käsilaukku on sattunut tipahtamaan, niin äitihän saa hyvän syyn sekä pestä laukun että tehdä postauksen suositusta aiheesta ”käsilaukkuni sisältö” (suosikkini on kyllä edelleen Täti-ihmisen käsilaukun sisältö).

käsilaukku 1Ensin se osa, joka ei saanut pahemmin osumaa ja/tai pystyttiin pyyhkimään ja pelastamaan. Onni onnettomuudessa muuten oli, että puhelin, kamera ja kukkaro olivat hoitolaukussa. Niiden lisäksi käsilaukkuun jäi siis vielä bussilippu, avaimet, heijastin, kolme kynää, elokuvaliput joululomalta, terveyssiteitä, nenäliinoja, särkylääkkeitä, kaurakeksi, lähikaupan jäätelöleimakortti, työpaikan vanha nimilappu ja esikoisen vanha neuvolakortti.

käsilaukku 2Ja sitten se osa, josta joko vesivahingon tai muun syyn vuoksi oli aika luopua. Perhekahvilamainos, 2 keksipaperia, ½ keksiä, piirustus, Tornin terassilla tavatun amerikkalaisen antropologian opiskelijan käyntikortti, kivi, kourallinen xylitol-pastilleja, 2 käytettyä nenäliinaa, palaute autokoulun pimeäajosimulaattorista, keppi, tyhjä rusinapaketti, 4 pillimehun pillin kuorta, 3 kuittia (yhdestä taiteltu kirppu), ”huoneistossa kotieläimiä” -tarra, paperivene, muistilappu ajotunneista tammikuulta, 2 kukkaa, partakoneen terä ja flyeri toukokuisesta taidenäyttelystä.

Ja käsilaukku oli kyllä siivottu viimeksi kuukausi sitten.

Klikkaa linkkiä ja seuraa blogia bloglovinin kautta tai blogilistalla – tai seuraa Leluteekkiä facebookissa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *