Paras hiihtolomakohde

hiihotolomakohde ja pulkkailua

Me ollaan taas hiihtolomaviikko sukuloimassa pohjoisessa, ja kylläpä on lomailu ollut uuvuttavaa. Toissapäivänä luisteltiin ja möngittiin lumessa, eilen hiihdettiin ja pulkkailtiin neljä tuntia (sen jälkeen lapset meni vielä työntelemään toisiaan potkukelkalla) ja tänään oltiin kylpylässä puoli päivää (lapset lähti sen jälkeen hiihtämään). Mä en ole tällaiseen reippailuun tottunut.

Mutta tässä siis vinkki hiihtolomakohteeksi: täällä Oulun tienoilla lomat on vasta kahden viikon päästä, ja kun kyseessä ei ole mikään hiihtokeskus, niin me oltiin eilisillä Virpiniemen laduilla ja pulkkamäessä käytännössä keskenämme ja Oulun Edenin  altaassakin uiskenteli meidän lisäksi vain pari perhettä (ja hinnatkin oli low seasonin mukaiset). Huomattavasti väljempää kuin hiihtolomailu Helsingissä, etelän rantakohteissa, Tallinnassa tai Euroopan kaupunkikohteissa hiihtokeskuksista nyt puhumattakaan.

hiihämässä hiihtolomalla

Nyt on historiallinen kuva. Viimeksi olen ollut suksilla 15 vuotta sitten. Hyvin kuitenkin meni meiltä molemmilta kahden kilometrin lenkki. Tosin ei voi sanoa, että minkä nuorena oppii, koska mä en koskaan erityisemmin ole oppinut hiihtämään.

Mä olen pari viikkoa kuunnellut Philosophy Bites -nimistä podcastia aina jakson kerrallaan, ja melkein joka kerta on niin paljon ideoita mielessä sen jälkeen, että mulla on käsilaukku jo täynnä muistiinpanoja pienillä lapuilla. Olin ajatellut kirjoittaa niistä jotain tosi fiksua tässä lomaviikon aikana, mutta raikasilmamyrkytys on ilmeisesti vienyt kaikki ajatuksen rippeetkin. Katsotaan, miten käy. Ehkä mua ei huomenna patisteta ulos.

Klikkaa linkkiä ja seuraa blogia bloglovinin kautta – tai tykkää Leluteekistä facebookissa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *