Pääsiäisaskartelu: koristeet Hama-helmistä

pääsiäisaskarteluaHama-helmet tunnetusti sopii ihan mihin tahansa, miksei siis myös pääsiäisaskarteluun. Tai sanotaan kevätaskartelu, koska pääsiäinen ei ihan vielä ole ovella  (eikä tässä esiinny yhtään tipua).

hamahelmetMun ajatuksena oli tehdä pääsiäismunia pajunoksiin ripustettaviksi, mutta kuten kuvasarjasta huomaa, piti munan muotoa ensin vähän hakea. Ihan kelvollisia niistä sitten tuli, ja kun ne roikkuu pajunkissojen vieressä, niin heti tunnistaa että pääsiäismuna se siinä.

hama-helmi askartelua

Eilen kuvaushaasteen tehtävänä oli ”rule of thirds” eli sommittelu. Eikö ole tässä aika hyvin onnistuttu? Ja vielä kuvankäsittelin seinästä vesiväritahrat pois (voisin tietysti käsitellä ne sieltä seinästäkin pois).

pääsiäiskoristeita hamahelmetSydäntä ei laitettu koristeeksi, mutta perhoset, kukat ja munat laitettiin. Kaikkiin jäi silityksen jälkeen sen verran reikiäkin, että sai ripustuslangan pujotettua. Osa kukista tosin päätyi nukkekodin pannunalusiksi.

pääsiäiskoristeetJa arvatkaa mitä: pajunoksat on viime vuodelta. Korjasin ne joulukoristelujen tieltä kaappiin (kyllä, näin tiuhaan meillä vaihtuu sisustus), ja siellä ne odotti ihan terhakoina.

hamahelmetHama-helmiäkin vielä jäi. 4,5-vuotiailta muuten sujuu niiden laittaminen jo oikein näppärästi.

Lisää pääsiäisaskartelua löytyy viime vuodelta, ja myös Pinterestissä mulla on pääsiäisaskartelu taulu.

Kommentit
   • 1.1.1

    Emilia sanoo

    Eipä kestä. 🙂 Mä totesin, että nyt on kyllä elämässä yksi merkittävä rajapyykki saavutettu, kun lapset voi päästää käsiksi Hama-helmiin ilman että kukaan syö niitä tai että niitä täytyy seuraavat kaksi viikkoa rapistella sukan pohjista. Ne keräsi itse lattialle pudonneet!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *