Nuku hyvin! Miksen mä joka ilta tee näin?

 herätys 2 

Mä olen nukkunut tällä viikolla huonosti. Kahtena yönä olen herännyt pohtimaan tekemättömiä hommia joskus neljän aikaan (ja saanut sitten päivällä vielä vähemmän aikaiseksi). Useampana iltana olen mennyt nukkumaan ihan liian myöhään (mikä tarkoittaa niinkin hurjaa kuin yhdentoista aikaan), kun olen vain räplännyt konetta ja selannut Facebookia.

Mutta tänä aamuna heräsin kello kuusi varsin virkeänä. Mitä mä sitten tein toisin?

  • En roikkunut illalla netissä. En itse asiassa avannut konetta tai puhelinta ollenkaan. (Siksi tää postauskin tulee nyt aamulla.)
  • Menin ajoissa nukkumaan. Mulla on puhelimessa hälytys soimassa klo 21.35, jolloin mun pitäisi viimeistään pistää kone kiinni, mennä koiran kanssa ulos ja aloittaa iltarutiinit.
  • Olin kirjoittanut seuraavan päivän to do -listan valmiiksi.
  • Rentouduin ennen nukkumaan menoa meditoimalla.
  • Ja toki olin ottanut melatoniinia.

Mä rupesin kirjoittamaan enemmänkin hyväksi todetuista keinoistani unettomuuden hoitoon, mutta jotenkin tässä on jo kaksi tuntia vierähtänyt aamiaispöydässä ja edessä on vielä tukanpesu, pari koneellista pyykkiä, esikoisen balettiesitys, imurointi, pakkaaminen, kirjastokäynti, töitä ja toivottavasti sohvan pesu ennen kuin joululoma Ranskassa huomenna alkaa, joten jotta ensi yönäkin nukkuisin hyvin, enkä kukkuisi koneella, jätän ne jutut myöhemmäksi. Jatkoa siis seuraa.

Klikkaa linkkiä ja seuraa blogia bloglovinin kautta – tai tykkää Leluteekistä facebookissa.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *