Missäs olet ollut?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOlin flunssassa. Vieläkin vähän köhisee ja suussa maistuu saippualle, mutta ei ole enää sellainen olo, että vähintään tunnin välein on päästävä vaaka-asentoon sulkemaan silmät. Kävin terveyskeskuksessakin siinä toivossa, että vaivaan olisi ollut tarjolla jotain muutakin kuin ”lepoa, kuumaa juomaa ja tuoreita vihanneksia”. Terveydenhoitaja torui, kun ilmoitin, etten tarvitse sairaslomaa, koska olen yrittäjä. Äitiydestä sekään ei kuitenkaan tarjonnut taukoa.

Vähän ennen flunssaa ostin sitten sen uuden kameran.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen ehtinyt kuvata lähinnä muutamia lumisia oksia. Samaan syssyyn vaihtui tietokone, joten nyt pitää vielä vähän säätää näppärintä tapaa siirtää kuvia kamerasta koneelle ja editoitavaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAMuutama perheenjäsenkin on päässyt kuvaan. Mutta ongelma on, että mulla ei kertakaikkiaan ole sellaista refleksiä kanniskella kameraa mukanani ja nappailla otoksia. Blogissa mä olen kuitenkin jonkun verran pitänyt kuvia, koska munkin mielestä on kivempi lukea blogia, jossa on myös jotain katseltavaa (tosin erittäin hyviä blogeja voi lukea myös ilman kuvia), ja jos niitä kuvia on, niin olisi kiva, että eivät olisi kamalaa suttua. Mutta kun kuvaamaan ei opi, jos ei kuvaa paljon, ja siihen mulla ei siis ole erityistä intohimoa. En tiedä, miten tämän ratkaisisin. Tai sitten blogissa on jatkossakin keskinkertaisia kuvia, mutta ovat edes tarkkoja.

Nyt pitämään lasten filosofiakahvilaa, tänään teemana on onnellisuus.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hienoja kuvia! Ja olen nyt jotenkin ihan innoissani siitä, että näin vihdoin kuvan teidän koirasta. Miten ihana hän on!

  Paranehan pian!

  • 1.1

   Emilia sanoo

   Koirasta ei tosiaan ole liiemmälti ollut kuvia – mutta tämähän ei ole varsinaisesti koirablogi. 😉 Ongelma on yleensä kuvakulmassa, yleensä aina jos yrittää laskeutua koiran tasolle kuvaamaan, niin linssiin ilmestyy lähinnä se kirsu.

  • 2.1

   Emilia sanoo

   Ei tarjoa ei. Tosin mulla sentään oli lapset viikolla hoidossa ja koulussa, mikä tuntui aika luksukselta.

 2. 3

  sanoo

  Hei! Mielenkiinnolla luen lapsiaikuisfilosofiamietteitäsi ja muita kokemuksia. Vinkki: Kuvia blogiin voi saada myös googlesta hakemalla creative commons -lisensioituja kuvia. Hakukoneesta kuvia haettaessa löytyy valikkokin tälle. Kuvista pitää merkata lisenssin haltija ja lähde, muuten vapaita käyttää.

  T. Yksi joka ei myös osaa pitää kameraa mukana, tai jaksa etsiä latauskaapelia kuin puolivuosittain…

  • 3.1

   Emilia sanoo

   Kiitos vinkistä! Mä olen jotenkin itsepintaisesti pitänyt kiinni siitä, että kun teksti kerran on omaa niin kuvienkin on oltava, mutta en tiedä onko se aina lukijoiden kannalta paras vaihtoehto…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *