Lomakohde lasten kanssa – google suosittelee

Mehän ollaan viimeiset kuusi vuotta vietetty oikeastaan kaikki lomat Ranskassa miehen vanhempien luona. Näin oli tarkoitus tänäkin kesänä, mutta nyt kun (armottomasti myöhässä) oltiin fiksailemassa päivämääriä, kävi ilmi, että siellä onkin toinen lomapaikoista menossa vuokralle ja appivanhempien luona tehdään kuistiremonttia. Koska kuistia ei ole remontoitu sen jälkeen kun se 90 vuotta sitten on rakennettu, ja koska meidän käytössä oleva vessa sijaitsee kuistin yhteydessä, en pistä vastaan esim. lämpöeristykselle. Eihän siellä pakkasta tule, mutta kyllä talviöinä miettii kaksi kertaa, onko nyt ihan oikeasti pakko käydä vessassa.

kansallispuku

Kosovon matkalle olisi kansallispukukin valmiina.

No, nyt siis kuitenkin mietitään lomasuunnitelmia uudelleen. Mies ehdotti, että suunnattaisiin Balkanille, se oli juuri Kosovossa työmatkalla, ja kuulemma pieni Kosovon ja Makedonian kierros yhdistettynä rantalomaan Albaniassa voisi olla tosi kivaa. Tarkistin ensimmäiseksi ulkoministeriön sivuilta, voiko sinnepäin ylipäätään lähteä lasten kanssa (ilmeisesti ihan hyvin voi, mä taidan elää jossain 90-luvulla vielä), ja sitten googlasin ”lasten kanssa Albaniaan”. ”Lasten kanssa Alanyaan” ehdotti kaikentietävä hakukone. Ei, ei olla menossa Alanyaan, mutta katsotaan nyt vielä pari päivää, mihin sitä päädytään.

Että jos joku on ollut lasten kanssa rantalomalla Albaniassa, niin nyt pääsisi googlen hakusivulle ykköseksi. Myös kokemuksia kaupunkilomailusta Tiranassa, Prishtinassa ja Skopjessa otetaan vastaan.

Seuraa blogia bloglovinin kautta tai blogilistalla

Kommentit
  1. 1

    HS sanoo

    Käytiin pari vuotta sitten Makedoniassa ja Albaniassa – tosin silloin ei ollut vielä lasta mukana. Albania oli mukava maa, ihmiset puhuvat yleensä vain albaniaa, mutta hyvin siellä pärjäsi ilman yhteistä kieltä. Rannikolla on hienoja hiekkarantoja ja perinteistä rantalomailumeininkiä. Tiranan ja Skopjen visiitit jäivät lyhyiksi. Tiranassa säikähdettiin sitä albanialaista liikennettä ja Skopjessa 40 asteen hellettä. Etenkin Albaniassa tiet ovat enimmäkseen todella huonokuntoisia (vertailupohjaa on mm. Puolasta ja Romaniasta). Hauskoja maita kumpikin ja näytti siellä ihmiset lomailevan myös lasten kanssa :). Hyvää matkaa!

Trackbacks

  1. […] Paitsi että kesällä rannalla olisi kai tarkoitus olla uikkareissa. Ja mulla on ollut kokouimapuku viimeksi kaksikymmentä vuotta sitten, mä tykkään bikineistä. Eli kysymys kuuluu, onko ihan mautonta esitellä norsunnahka- / rusinamahaansa kaikelle kansalle, ja olisiko jonkun riittävän peittävän aikuisten uimapuvun hankkiminen merkki henkisestä kypsyydestä? Vai onko se suurelle yleisölle ihan yksi hailee, mitä mulla on päälläni kun koetan estää lapsia hukkumasta / heittämästä hiekkaa toistensa päälle / tursottamasta aurinkovoidetta pyyhkeeseen jossain päin Albanian rannikkoa? […]

  2. […] jonka kieltä en puhu – ja silloin mukana ei ollut kolmea lasta ja kahta isovanhempaa. Siinä Alanyan lomassa olisi ollut ehkä hitusen vähemmän säätämistä. Mutta vähänkö mä olen […]

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *