Lintuja naurattaa ja oravia tanssittaa – blogitunnustus

Aina välillä on päiviä, jolloin on pahalla tuulella vaikka mitä tekisi. Kaikki ärsyttää, väsyttää ja on mahdotonta. Eilen oli känkkäränkkäpäivä, tällä äidillä ainakin – tosin mä aina inhosin sitä laulua ja vähän inhoan tota sanontaakin, mutta aika hyvin se kyllä kuvaa sitä olotilaa. Ei auttanut edes se, että mies jakoi ranskalaisen kulttuurin helmiä ja lauloi meille bussissa ”Ça fait rire les oiseaux” – kotiin tultua oli kuitenkin etsittävä kyseisen biisin video ja loput sanat:

”Ça fait rir’ les oiseaux.
Ça fait chanter les abeilles.
Ça chasse les nuages
Et fait briller le soleil.
Ça fait rir’ les oiseaux
Et danser les écureuils.”

”Lintuja naurattaa, mehiläisiä laulattaa,

pilvet kaikkoaa ja aurinko paistaa.

Lintuja naurattaa ja oravia tanssittaa.”

Tänään onkin sitten ollut parempi päivä, varmasti kiitos tanssihaluisten oravien. Ja niin kuin niissä ei olisi tarpeeksi, mä olen saanut peräti kolmelta taholta blogitunnustuksen, johon liittyy haaste listata 11 iloa ja hyvää mieltä tuottavaa asiaa, eli nyt ei auta murjottaa. Ensimmäiset 3 asiaa on siis tietysti se, että sain tämän tunnustuksen sekä Leopardikuningattarelta, Arjen takaa -blogin Täti-ihmiseltä ja vielä Ehdoton ehkä -blogin Saaralta. Tunnustus lämmittää erityisesti, kun se tulee tahoilta, joita itse arvostaa, eli kiitos!

Liebster Blog

Ja sitten loput listasta:

  1. Bloggaaminen ylipäätään, ei pelkät tunnustukset. On ollut ihan mahtavaa kirjoittaa ihan omaksi ilokseen viidentoista vuoden tauon jälkeen, ja aivan mainiota on myös ollut löytää jutuille yleisöä.
  2. Kesän valo. Sielu hengittää kun on valoisaa. Lämpökin on kivaa, mutta mulle riittää kyllä sellaiset reilut 15 astetta, ja yli 25 ei tarvitsisi mennä.
  3. Se että lapset on vielä niin pieniä. Onhan se kivaa, kun ne kasvaa ja oppii, mutta on tosi kivaa, että ne on vielä niin pieniä ja kapuaa syliin ja niiden naarmuja pitää puhaltaa.
  4. Ihmiset. Maailmassa on paljon monella tavalla mukavia ihmisiä. Ystäviä, tuttuja, sukulaisia, tuntemattomia.
  5. Pasila. On hyvä tuntea olevansa kotonaan, paikassa jonka tuntee ja jossa tuntee ihmisiä.
  6. Se että aina joskus tulee positiivisia uutisia. Mä yleensä aina ahdistun uutisista, mutta esimerkiksi viime viikolla nähtiin Itämeren norpista kertova video, jossa kerrottiin siitä, miten ne on pelastuneet sukupuutolta.
  7. Matkalle lähtö. Saa nähdä miten mä onnistun karistamaan stressin hartioiltani, mutta onhan se mahtavaa lähteä kolmeksi viikoksi koko perheen voimin seikkailemaan ihan uusiin maisemiin.
  8. Se että tänään mies urheasti koetti vaimentaa sen aamuviideltä äitiä huudelleen häirikön. Enhän mä sen jälkeen enää kunnolla nukkunut, mutta ele tuotti hyvää mieltä.

Ja nyt pitäisi jakaa tunnustus eteenpäin. Tämä näyttää kiertäneen jo vaikka missä, mutta koetetaan (yleensä tähän näyttää liittyneen ehto, että se jaetaan alle 200 lukijan blogeille, mutta koska mulle ei moisesta mainittu mitään, niin enpä välitä). Tehtävä on siis jakaa tunnustus eteenpäin viidelle sen ansaitsevalle blogille, ja tehdä itse lista 11 hyvää mieltä ja iloa tuottavasta asiasta. Ja nyt annan tämän tunnustuksen seuraaville blogeille, jotka jo itsessään tarjoavat hyvää mieltä ja/tai ajateltavaa (joka puolestaan tuottaa hyvää mieltä):

Sininen keskitie

Valeäidin tunnustukset

Verskin valtakunta

Pihalla kotona

ja nyt tökkäsi, koska kaikki muut mieleentulevat hyvää mieltä tuottavat blogit on kyllä juuri saaneet tämän samaisen tunnustuksen. Mutta iloa ja hyvää mieltä muillekin bloggaajille ja blogien lukijoille!

Klikkaa linkkiä ja seuraa blogia bloglovinin kautta tai blogilistalla – tai seuraa Leluteekkiä facebookissa.

Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *