Leluteekki muutti!

jäätä

”Mikään ei muutu” – no kuvien laatuun ei ainakaan ole luvassa parannusta.

En tiedä käykö teille näin, mutta mulle aika usein. Kun jotain isompaa muutosta on tulossa, niin mä tarvitsen tosi paljon aikaa sen itsekseni makustelemiseen ja mielessä pyörittelyyn. Sitten kun olen asiaa tarpeeksi itse vatvonut, niin siitä onkin tullut jo niin itsestäänselvä, että kuvittelen kaikkien muidenkin jo tietävän sen.

Niin kävi nytkin: Leluteekki onkin Imagen blogi ennen kuin ehdin lukijoita edes varoittaa. Ei niin, etteikö tämä muutto olisi ollut tekeillä jo muutaman kuukauden, mutta se on pyörinyt vain mun mielessä. Käytännössä se tarkoittaa siis sitä, että blogi ilmestyy täällä Imagen sivuilla, ja vanhasta osoitteesta ohjautuu liikenne tänne. Bloglovinin ohjaan tänne myös, samoin tietysti Facebook-sivujen postaukset, joten lukijan ei oikeastaan tarvitse tehdä mitään. Mun osalta se tarkoittaa sitä, että mun ei tarvitse välittää blogin ulkonäöstä sitäkään vähää, mitä aikaisemmin, ja parhaassa tapauksessa mulle maksetaan kirjoittamisesta. Voi olla, että ison lehtitalon blogina Leluteekkiin tulee noiden bannerimainosten lisäksi myös maksullisia mainospostauksia, mutta katsotaan. (Niin mä kyllä väitin edellisenkin blogimuuton yhteydessä, mutta kuinkas kävikään.)

Tässä vaiheessa pitäisi varmaan selittää, miten innoissani olen tulevasta ja niin edelleen. No, koska tämä rupeaa mulle itselleni olemaan jo sellainen päivänselvä juttu, niin se isoin innostus oli siellä jossain parin kuukauden takana. Mutta toki, vähän jännäähän tämä on, sellaisella iloisella pikku täpinällä jatkan kirjoittamista. Vähän niin kuin eilen kevään ensimmäisessä lasten filosofiakahvilassa – konsepti on itselle tuttu, mutta lapset ja ryhmä tietysti taas uusia. Kivaa oli!

Mitäs sanotte?

Klikkaa linkkiä ja seuraa blogia bloglovinin kautta – tai tykkää Leluteekistä facebookissa.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Onnea! Kuulostaa hienolta. Minulla ei ole aavistustakaan, mikä on Image (jep, juuri näin pihalla olen kaikesta….) ja mitä muita blogeja siellä on, mutta hyvältä kuulostaa!

  • 1.1

   sanoo

   Image-lehti? 80-luvun lehtihyllyistä tänne digiaikaan? (Vähän niin kuin mekin 😀 ) Mutta kiitos, hyvältä kuulostaa omastakin mielestä! Seura ainakin on tasokasta, muita löytyy tuolta yläpalkin Blogit-näpykästä.

 2. 3

  sanoo

  Onneksi olkoon! Jostakin syystä ajattelin alusta alkaen, että Leluteekki sopisi hyvin jonkin portaalin tai lehden ”alle” – blogisi on niin oivaltava ja tietyllä tavalla valtavirrasta hyvällä tavalla poikkeava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *