Lastenhuoneen sisustus ja päivän asu(t)

lastenhuoneen sisustusMä tossa taannoin totesin facebookissa, että ehkä hyväkin, etten pärjännyt Kideblogien kesätyöskabassa, koska kukaan ei varmaan jaksaisi lukea mun juttuja lastenhuoneen sisustuksesta ja lasten vaatteista. Siihen sitten ystävällinen lukija totesi, että toki, sellaiset ”tänäänkään en yhtään sisustanut lastenhuonetta” -tyyppiset jutut olisi oikein virkistävää luettavaa.

No nyt tulee sitten oikein megapostaus: lastenhuoneen sisustus ja päivän asu samassa paketissa. Siivosin nimittäin kaksosten huonetta perjantaina, niin että lattia oli lähes tyhjä, mutta viikonlopun aikana eräs nimeltämainitsematon taapero oli levittänyt lattialle kuusi kahden päivän aikana käyttämistään kahdeksasta asukokonaisuudesta. Loput  kaksi löytyi kylppärin lattialta. Ja myönnetään, oli siellä myös yksi isosiskon asu ja yksi velipojan yöasu.

Meidän lastenhuoneen sisustuksessa on siis ideana, että nätit vaatteet saa olla reilusti näkyvillä.

Klikkaa linkkiä ja seuraa blogia bloglovinin kautta tai blogilistalla – tai seuraa Leluteekkiä facebookissa.

Kommentit
 1. 1

  Laura sanoo

  Näyttää tutulta 🙂 Meillä on 6 v tuplatyöt, joten tuon vaatemäärän voi kertoa kahdella… Välillä on vaikeaa käsittää, kuinka monta kertaa päivässä vaatteet voikaan vaihtaa.

  • 1.1

   sanoo

   Wuaaahh! Mä todellakin toivon, että meillä jatkuu tämä stereotyyppinen sukupuolijako: vaikka poikaa kyllä kiinnostaa mikä kuva paidassa on, niin kun se oikea kuva on saatu päälle, ei ole mitään tarvetta vaihtaa sitä pariin päivään (tosin mun mielestä voi olla, mutta se onkin sitten oma taistelunsa).

 2. 2

  sanoo

  Nämähän ovat juuri niitä parhaita! 🙂 Olen kokenut lastenhuoneen siivoamisen hyvinkin turhauttavana osana kotitöitä (enkä sitä enää jaksakaan syynätä samalla intensiteetillä kuin alussa) koska se säilyy siistinä sekunnin, tai ehkä yön yli jos järkkää illalla. En ole siis saanut nättejä kuvia lastenhuoneesta sen jälkeen kun esikoinen täytti 1,5vuotta (ja lastenhuone rakennettiin).

  • 2.1

   sanoo

   Jep, meilläkin toi pienten huone oli ihan siisti siihen saakka kunnes ne itse muutti sinne meidän huoneesta. Tosin ei se kaaos kyllä rajoitu sinnekään…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *