Lapsi on ilo!

lapsionilo

Ole hyvä! Eihän siihen vain voi sanoa, että eiiihhh, vie se äkkiä pois, älä näytä sitä noille lapsille, et tajua minkä kidutuskeinon juuri ojensit sen käteen.

Joskus elämän tarjoilema ironia peittoaa mut 6-0. Tänään ratikkapysäkillä ystävällinen teini ojensi toiselle kaksosista ilmapallonsa, johon oli tussilla tekstattu LAPSI ON ILO! (Ja Jeesus rakastaa, ne oli seurakunnan retkellä.) Siis yksi ilmapallo, kolme sisarusta. Yksi 40 minuutin kotimatka. Ilo lapsista ei ehkä ollut päällimmäisenä mun mielessä kertaakaan matkan aikana, mutta mä onnittelin itseäni kyllä moneen kertaan siitä, miten hienosti sain sovittua ilmapallon pitelyvuorot, ja lapsia tietysti onnittelin tästä vuorottelusta vielä vuolaammin.

Mutta ei me ihan kotiin saakka päästy ilman, että mä menin lupaamaan, että kaupasta ostetaan ilmapalloja ja kaikki saa kotona leikkiä. Ja kyllä, kyllähän lapsi on ilo, ja kolme lasta kolminkertainen ilo – ainakin jos löytyy ne neljä euroa, joilla ostaa lähikaupan riistohintainen ilmapallopaketti.

lapsionilo 2

Siinä ne nyt leikkii ja ilahduttaa äitiään. Kunnes kuuluu poks.

Seuraa blogia bloglovinin kautta tai blogilistalla

Ja hei, nyt voit tykätä Leluteekistä facebookissa ja saada päivitykset sitä kautta!

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *