Mikä oli parasta joululomassa?

magnolia jouluvaloissaRanskassa on oltu. Mikä oli parasta?

1) Se, että kaikki on tuttua ja silti aina vähän eksoottista. Tajusin vasta nyt, että Albin keskustassa jouluvalot on ripustettu tuohon magnoliaan.

 

kävelyllä albin keskustassa2) Nähtiin paljon ystäviä, myös mun lukiokaveri vaihto-oppilasvuodelta. (Ja niinpä mun ei tarvinnut kantaa lapsia kävelyllä.)

 

albin katedraali3) Lapsille kaupunki on jo niin tuttu, että ne tunnistaa maamerkit ja osaa suunnistaa keskustassa (esikoinen paremmin kuin minä, joka 17 vuoden vierailujen jälkeen edelleen eksyn pyörimään ympyrää.)

 

uusi vuosi ranskassa4) Uutta vuotta juhlittiin peräti kolmissa bileissä, ja kaikissa oli mukavaa. Tähän liittyy myös mun uuden vuoden päätökseni johon palaan myöhemmin.

karuselli ranskassa5) Ihan niin kuin lomastanauttimislistassani totesin, koko ajan oli joku viihdyttämässä lapsia. Karusellissa ne pyöri enemmän kuin voi olla terveellistä. Muutenkin listalla olleet odotukset toteutui täysin, ja mies jopa laittoi makuuhuoneen oveen kahvan sen virkaa toimittaneen naulan tilalle, joten ovenkahvoista sain nauttia oikein yltäkylläisesti.

 

 

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *