Koti on siellä missä…

koti on siellä missäKoti oli ensimmäinen aihe WordPressin maaliskuisessa  valokuvaushaasteesssa. Mun kotona on mun kirjat. Myös tilapäisissä Ranskan-kodeissa mä olen perustanut pienen kirjahyllyn ja tuonut sitten sen sisällön mukanani tähän varsinaiseen. Nykyään kirjahylly on melkoisessa kaaoksessa ja karttuu hyvin hitaasti, mutta se on tärkeä osa kotia.

Melkein rupesin ymmärtämään ihmisiä, joiden mielestä kirjahylly ei sovi sisustukseen. Kirjahyllystä oli vaikea saada kivan näköistä kuvaa, se vain tökötti siinä ja näytti – kirjahyllyltä.  Sellaista kokovalkoistahan ei tosiaan kirjojen kanssa saa, vaikka ranskalaisten pokkarien selät yleensä valkoisia onkin.

Vähän myös nolotti, kun hylly on niin sekaisin (Lenin kurkistaa tuolta kotimaisen kirjallisuuden seasta). Tässä kaunokirjallisuushyllyssä on siis periaatteessa kirjat alkuperäkielen mukaan ja sitten aakkosjärjestyksessä. Millä periaatteella te olette järjestäneet kirjahyllyn?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Eihän kirjat koskaan kovin siisteiltä näytä mutta kyllä kotiin kirjahyllyt munkin mielestä keskeisenä osana kuuluu. Meillä on osa hyllyistä kielen mukaan järjestetty mutta muuten on kyllä aika sekavaa menoa… Mutta aika harvoin täytyy onneksi kiireellä löytää mitään ja kun vähän hiljakseen etsin hyllyjä läpi löydän tavallisesti enemmän kuin mitä olin hakemassa!

 2. 2

  sanoo

  Hei oikeesti, teidän kirjathan on ihanassa rivissä! Meillä on kirjahyllystä on tullut paikka, jonne nostetaan kaikkea ”vaarallista” lasten ulottumattomilta. Nykyään kirjojen lomasta löyty siis taskulamppuja, teippirullia, johtoja jne. Ihan kaamea kaaos. vaikka kirjojen määrä on tässä lukuisten muuttojen takia vähentynyt, on se meilläkin tärkeä osa kotia. Vaikkakin omaan vastaavaan postaukseeni olisin varmaan liittänyt kuvan isoäidin nojatuolista.

  • 2.1

   Emilia sanoo

   Tässä kuvassahan on hyllyt puolentoista metrin korkeudella 😉 – alempana on edelleen melkoinen kaaos. Tähän kuvaan sattui vain tuo yksi helistinpaketti (ja kudin), mutta nopealla vilkaisulla samassa hyllyssä on kyllä myös mm. ruuvimeisseli, purkillinen lasikuulia ja meksikolainen catch-areena (halkaisija n. 20cm) – ja kaksoset on kuitenkin jo neljä, että ylös nostelun tarve ei enää ole ihan akuutti, ne on vain jääneet sinne. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *