Kirpparilta: siivouspäivän saldo

siivouspäivä 2Mun oli tarkoitus lauantaina kierrellä Siivouspäivän kirppareita Länsi-Pasilan lisäksi ainakin Kalliossa tai Kumpulassa, mutta mies oli kipeänä, ja niinpä mä päädyin vain tuomaan lapset ja kassillisen kesävaatetta ja leluja Sannan puistoon, jossa oli lastentarvikekirppis. Myyjiä oli aika paljon ja ilahduttavan paljon myös poikien vaatteita.

Meidän myyntituotot oli 95 senttiä, joista 45 senttiä mä tilitiin esikoiselle lelumyynnistä (ja pahoitteluni sille perheelle, johon se kammottava sähkönsininen hirviöpehmo päätyi), mutta koska mä itse ostin vain 10 eurolla, pysyttiin, jos ei nyt plussan puolella, niin jossain kohtuudessa sentään.

Pari vielä isoa paitaa ja farkut pojalle, ihana mekko nuoremmalle tytöllle (hyvin voi ostaa uuden, kun raivasin sinne kirpparikassiin juuri varmaan toistakymmentä kaapista), kiva kirja ja palapeli, ja lakana joka lopettaa riidan siitä, kenen sänkyyn laitetaan seeprat ja virtahevot.

Miten te laitatte lastenvaatteet eteenpäin? Meiltä lähtee esikoisen vaatteet yhdelle ystävälle (tai siis sen 4-vuotiaalle), josta ne sitten tulee kaksosille lisäysten kanssa takaisin, ja kaksosten vaatetta on nyt mennyt toisen ystävän vauvalle, mutta ilmeisesti pitäisi taas näpytellä myös huutonettiin muutama paketti. Mutta se kuvaaminen ja pakkaaminen, se on niin rasittavaa.

Klikkaa tästä ja seuraa blogia bloglovinin kautta tai blogilistalla

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Huutonetissä myyminen on vähän ärsyttävää, ainakin yksittäisten vaatteiden. Kuulin Hupsilta kyllä, että vaatepaketit menee siellä kaupaksi. Möin taannoin sellaisen Fredriksonin karvahatun TAPPIOLLA koska arvioin postikulut omasta päästäni ja ne olivatkin jotain kolme euroa. Hattu maksoi muistaakseni 1.50. Plus postiin viemisen vaiva.

  Vekarassa oon myynyt suht menestyksekkäästi vaatteita pitämällä hinnat kohtuullisina. Ja nyt kesän tullen ajattelin hyödyntää puistokirppiksiä. Viime kesänä tein aika mukavan tilin Skideillä festarilla, mut silloin piti jättää lapset kotiin. Brakun leikkipuistossa taitaa olla (vai olikohan se jo) vilttikirppis ja Dallape-puistoon on pakko mennä, siellä kama näyttää oikeesti vaihtavankin omistajaa.

  Siivouspäivänä taisi käydä jonkinlaiset kirppisöverit, oli vaan kerta kaikkiaan liikaa. Me luuhattiin koko Limingantie päästä päähän, mutta myytävä kama oli aikamoista ryönää tai sit tosi kallista. Esikoiselle oli pakko ostaa tukkakoriste mutta muuten selvittiin kyllä lähes nollabudjetilla, jei.

  • 1.1

   sanoo

   Paketteina mäkin olen huutiksessa enimmäkseen myynyt, siinä pysyy vaivannäkö edes jossain rajoissa – mutta olen myös onnistunut myymään tappiolla jotain vaippoja joiden postikulut on aina ihan käsittämättömät. Skidi festarit olikin hyvä vinkki, me ollaan silloin oltu Ranskassa, mutta tänä kesänä varmaan päästään.

   Ja nyt perjantaina 31.5. on muuten tuolla ranskalaisella koululla (siis Norssin takapihalla Ratakadulla) kirppari, sieltä löytää toooosi söpöjä ranskalaisia ihanuuksia. Mun täytyykin nyt hamstrata, kun ei kesällä pääse ranskalaisille kirppiksille täydentämään kaappeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *