Kesä!

20140518-202807.jpg

Oma lautanen on vielä tyhjä, koska ensin pitää ottaa kuva kesän ensimmäisestä ulkona nautitusta ateriasta.

 

”Onko sinulla ollut ihana päivä?” kysyi nuorempi tytär, kun olin laulamassa unilaulua. ”Minulla oli ihana päivä. Nyt on kesä!”

Ja niinhän se tosiaan näyttää olevan. Perjantai-iltana mä lähdin vielä liikenteeseen talvitakki niskassa, mutta eilen aamulla kaivettiin shortsit esiin ja lapset on juosseet pihalla koko hereilläoloaikansa. Tai on välissä käyty ravintolapäivässä herkuttelemassa koko aurinkoisen kaupungin kanssa, ja pyöräilemässä vaikka tulee melkein liian kuuma. Niin että vaikka olen potenut itseaiheutettua väsymystä ja hermostunut ja tiuskinut suuntaan ja toiseen, niin kyllä, on ollut ihana päivä. Ihan vain koska nyt on kesä!

Kommentit
 1. 1

  bleue sanoo

  Tämä on kyllä ihan kummallista. Koko ajan tekisi mieli olla toppatakki kainalossa jos yhtäkkiä talvi onkin nurkan takana!

  • 1.1

   sanoo

   Esikoinen pakkasi itselleen kouluun legginssit ja hupparin mukaan kun ei millään voinut uskoa, että shortseissa oikeasti tarkenee – vaikeaa se kyllä on. 🙂

 2. 2

  sanoo

  Kesä yllätti :). Torstaina illalla meilläkin oli vielä pipot ulkohommissa ja nyt hellehattu kaivettu esille vauvallekin. Sopii kyllä!

 3. 3

  Karkki sanoo

  Ihanaa kun on vihdoin kesä! Mutta yllättäen se tosiaan tuli – me käytiin tänään ostamassa sandaalit, ja Stockan lastenkenkäosaston myyjä oli ihan poikki, kun puoli kaupunkia oli käynyt samalla asialla kuin me.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *