Kasvomaalaus vaihe vaiheelta: dinosaurus

kasvomaalaus mallit lapsille

Mä aina ilahdun, kun löydän kasvomaalauksia, jotka ei esitä perhosta tai keijua (on meillä sellaiseenkin ohjeet täällä linkissä ja lisää tulossa). Yksi mun suosikki kasvomaalaus malli on täälläkin esitelty kettu. Tämä dinosaurus kasvomaalaus on Snazaroon sivuilta, suosittelen myös niiden värejä, koska ne oikeasti sopii myös herkkäihoiselle ja on kohtuullisen helppo pestä pois (toi vihreä kyllä jättää lapsen vähän kelmeän väriseksi pariksi päiväksi). Löytyy myös Prismasta ja Clas Ohlssonilta. Suosittelen uhraamaan yhden hyvän meikkisienen, koska pakkauksissa tulevat sienet on vähän mitä on. Sillä nyt kuitenkin tällä kertaa mentiin.

kasvomaalit

dinosaurus kasvomaalaus lapsille

Dinosaurus aloitetaan tekemällä vihreä naamio kasvoille, jos en se hyvä sieni niin sillä, muuten joutuu ainakin reunat tekemään pensselillä. Silmien päällekin voi laittaa, tulee tylymmän näköinen, mutta helpompi pestä, jos silmien ympärillä ei ole väriä – ja tässä toimii siis niinkin.

kasvomaalaukset lapsille: dinosaurus

Tarkoitushan on, että naamio on symmetrinen. Mulla oli vähän kiire ja vähän väsy – ja myönnetään, en vaan ole kovin hyvä maalaaja.

kasvomaalaukset: dinosaurus vaihe kaksi

Vihreän päälle lisätään pari sinistä pilkkua pensselillä. Voisi toimia myös ruskeat tai keltaiset pilkut, sininen ei oikein erotu. Sitten lisätään sarvet ja torahampaat valkoisella (vihreän pitäisi silloin olla kuivaa, niin ei sekoitu niin pahasti).

kasvomaalausohjeita: dinosaurus valmiina

Ja lopuksi reunustetaan kaikki pensselillä mustalla ohuella viivalla ja lisätään nenälle pari ryppyä. Mä olen huomannut, että kasvomaalauksissa nää viimeiset yksityiskohdat on oikeastaan tärkeimmät, ne tekee siitä hienon (vaikka sitten olisi viivat vähän killissä).

Ja Leluteekistähän löytyy lisääkin kasvomaalausohjeita täältä linkistä, myös sellaisia sarjatuotantona poskeen tehtäviä pieniä kuvia, jos sattuu vaikka sadan lapsen vappuonni riippumaan siitä.

Klikkaa linkkiä ja seuraa blogia bloglovinin kautta – tai tykkää Leluteekistä facebookissa.

Ei kommentteja.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *