Tuplapotti, osa 257

Kaksoset kuukauden ikäisinä

Niin, tämmöset söpöt – ja paikallaan pysyvät – me tilattiin, ja mitä meillä nyt on!
Toi kolmas jonka jalka näkyy taustalla, on kyllä esikoisen vauvanukke eikä meidän, vaikka pari kertaa olen joutunut hetken miettimään ja laskemaan.

Eilen oli mainio syntymäpäivä: syötiin hyvin, kukaan ei riidellyt (ainakaan kovin kauan) ja mieliala oli korkealla.

Mutta tokihan päivään piti sitten mahtua se hetki, kun mietin, mihin osoitteeseen voisin reklamoida tästä tuplapotista. Istuttiin Hakaniemen hallissa syömässä lounasleipiä. Koko perheellä puhtaat vaatteet ja osalla jopa tukka harjattuna. Lapset oli syöneet siististi ja katseli rauhassa viereisen putiikin oliiveja. Mies piipahti hetkeksi ulos. Ja sitten joku painoi ”monikkokivaa” -nappia. Kaksosista tyttö lähti nauraen juoksemaan ihmisten täyttämää käytävää eteenpäin ja samassa silmänräpäyksessä poika kääntyi ja lähti juoksemaan toiseen suuntaan. Esikoinen rynnisti tytön perään ja minä pojan.

Seurasi viisiminuuttinen, joka sopisi mille tahansa komediaseurueelle, jolla on käytössään pyörivä näyttämö. Yksi kierroshan ei nimittäin suinkaan riittänyt, vaan kun olin saanut yhden kiinni ja paikalleen ja koetin napata toisen, karkasi ensimmäinen innosta kiljuen uudestaan. Onneksi mies ja lapset on hallissa kanta-asiakkaita, joten kojuista huhuiltiin ohjeita aina ohi laukatessani ”Tonne päin näytti menevän!” ”Kaksi käänty just kulmasta!” ”Pieni sininen on tossa kukkien luona!”

Mutta hei, meidän viereisessä pöydässä istui vain pari vuotta vanhemmat kaksoset isosiskoineen, eikä niiden isän tarvinnut yhtäkkiä syöksyä kolmeen eri suuntaan kuusi käsivartta levällään. Joten optimistina haluan uskoa, että meilläkin on vielä toivoa.  Tai sitten tosiaan on reklamaation paikka.

Miten teidän lasten julkiset esiintymiset sujuu?

Seuraa blogia bloglovinin kautta tai blogilistalla

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Nooo…mun seurassa lapsi käyttäytyy ihan oksti vielä. Mutta vaarinsa, vanha performanssitaidefani ja muutenkin sekopää, saa sen aina pois tolaltaan. Milloin on osallistuttu agilitykisoihin (tekstari)”ne muut kilpailijat katsoi vähän tuomitsevasti kun K meni sinne kentälle, mutten antanut haitata” ja milloin osallistuttu laulukilpailuihin seurasaaren pääsiäisjuhlissa ”hei, kaikki menee hyvin. k kiipesi laululavalle”. Ja metrossa opetellaan kuulemma mäkihyppyä. En edes halua tietää mitä se tarkoittaa.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *