Joulukorttiaskartelua silkkipaperista

Joulukorttimalleja jouluaskarteluun http://blogi.leluteekki.fi

Postaus sisältää tähdellä merkittyjä affiliate-linkkejä, 
eli jos päädyt tilaamaan askartelutarvikkeita tätä kautta, 
tuet samalla Leluteekin filosofiakahviloita.

Me jatkettiin eilen taas jouluaskartelua. Koska tavoitteena on tänä vuonna lähettää itsetehdyt joulukortit ennen joulua, niitä tehdään nyt pienissä erissä pitkin marraskuuta – muutama kortti kerrallaan valmistuu nopeasti, lapsilla on hauskaa eikä äidillä ehdi mennä hermot. Edelliset talvinen taivas -aiheiset joulukortit löytyy myös täältä (hyvä muuten, että tulee edes tehtyä erinäköisiä kortteja, muutenhan ei saajille olisi mitään yllätystä jäljellä, suurin osa kun on nähnyt tuotokset jo täällä blogissa).

Tarvikkeet:

Meillä ei siis ole mitään valmiita joulukorttimalleja, mutta mulla oli idea siitä, miten silkkipaperista repimällä ja rutistelemalla tehdään joulukuusiaiheisia kortteja. Musta lapset yleensä tekee kivoja juttuja ihan ilman mallia, joten selitin vain idean. Esikoinen teki ihan tosi hienon kuusikortin, näkyy tuossa pääkuvassa. Tuonhan ihan ilokseen laittaa jääkaapin oveen tai ikkunalaudalle tai mihin nyt itse kukin saamansa kortit laittelee. Tämä askartelu sopii siis hyvin pienille koululaisille tai eskarilaisille.

joulukortttimalleja http://blogi.leluteekki.fi

Tämä on sarjasta askartelua aikuisille, tein sen itsekseni myöhemmin. Halusin testata, oliko idea jotenkin liian vaikea pienten toteutettavaksi. Ei mun mielestä.

joulukorttiaskartelu joulukorttiaskartelua

Nuorimmaisetkin siis kyllä repi ja rutisteli ja liimasi innoissaan. Ihan oikein olin miettinyt, että tämä on mainiosti pienille lapsille sopiva jouluaskartelu. En tiedä teidän lapsista, mutta meillä ne tuotokset ei vaan ikinä näytä siltä mitä mä olin etukäteen ajatellut.

 

jouluaskartelua kuusi taaperot

Kirjoitin sitten noiden sisäpuolelle kenen tekemä se on ja mitä se esittää, niin ei jää vastaanottajalle epäselväksi.

Ja koska haluttiin käyttää myös valkoista silkkipaperia, niin tehtiin vielä yksi lumisadeaiheinen kortti.

joulukorttiaskartelua http://blogi.leluteekki.fiNyt puuttuu enää muutama kortti…

Kommentit
    • 1.1

      sanoo

      Lapset oli itse erittäin tyytyväisiä tuotoksiin, ja halusi myös itse kirjoittaa kortit. Mä ajattelin kyllä vielä lisätä sanasen, koska noiden nuorempien käsialasta on vielä vähän vaikea saada selvää.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *