Joulukalenterin 9. luukku – blogivinkki huonosti nukkuville

kynttilät pic läheltä

Joulukalenterin yhdeksännestä luukusta paljastuu: hyvin nukuttu yö! Voiko parempaa toivoa?

En tiedä teistä, mutta mä odotan aina lomalta ehkä eniten sitä, että saan nukkua. Näin myös joluloman suhteen. Vähän pateettiselta kuulostaa, mutta mä luulen, että en ole ainoa, jolle vuodet lasten kanssa on kerryttäneet univelkaa sen verran, että tuntuu, että sitä maksetaan vielä eläkkeelläkin.

Enkä mä varmaan myöskään ole ainoa, jonka vauvavuonna alkaneet uniongelmat on ajan myötä kroonistuneet, vaikka vauva on jo kasvanut ja vetelee reippaasti sikeitä yöt läpeensä (ainakin yleensä). Nykyisin mä nukun taas ihan kohtuullisesti, mutta olen silti lukenut mielenkiinnolla univaikeuksiin ja nukkumiseen keskittyvää Nukahtamo -blogia ja poiminut sieltä vinkkejä. Blogin kirjoittaja Kati on tuttu tosielämästäkin, joten mä tiedän, että Kati tietää mistä puhuu, kun kertoo leikki-ikäisen haastavasta nukuttamisesta (sitäpaitsi vinkki kuulostaa ihanalta).

Eli tänä iltana: hyvää yötä!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Minäkin tutustuin Nukahtamo-blogiin viime viikolla. Ja tekstissä mainitaan yllättäen minutkin. Satuhieronta vinkki on ihana ja olen itse menossa satuhierontaohjaaja-koulutukseen tulevana viikonloppuna. Meilläkin satuhierontaa käytetään iltaisin.

  • 1.1

   Emilia sanoo

   No niin mainitaan. 🙂 Kati mainostikin sun kurssia meille Pasilan äideille. Mä en ole satuhierontaa vielä kokeillut, kun tuntuu, että kahden yhtäaikaiseen nukuttamiseen se olisi vähän hankalaa – ja kaksoset vielä mahtuu ja tykkää tulla yhtäaikaa syliin lukemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *