Joulukalenterin 22. luukku – viime hetken joululahjat

lahjapaketit picKun me oltiin ekaa yhteistä joulua miehen kanssa Suomessa, me ei oltu kauheasti keskusteltu siitä, miten joulunvietto oikein sujuu, ja niinpä siinä vaiheessa jouluaattoa, kun mä rupesin puuhaamaan lähtöä vanhempieni luo joulupuurolle joulurauhan julistusta kuuntelemaan, niin mies ilmoitti, että se on menossa lahjaostoksille. No, ehtihän se vielä Stockmannille, ja viimeisellä bussilla vielä torttuja syömään, vaikka joulurauha menikin siltä aatolta ohi. Ja mä sain lahjaksi esiliinan, jossa lukee ”on vaikea olla mies” (ja siis mähän olen se, joka aina valitsee tosi huonoja lahjoja).

Sittemmin mä olen huomannut, että sen perheessä tämä on ihan yleinen käytäntö. Koska Ranskassa lahjat avataan vasta 25. päivä aamulla ja kaupat on aattona auki ainakin kuuteen saakka, niin perheen miespuoliset jäsenet ryntäilee kaupungilla etsimässä viime hetken ruokatarvikkeiden lisäksi myös viime hetken lahjoja, jotka sitten paketoidaan kaksi minuuttia ennen kuin ne tuodaan kuusen alle.

Eli vielä ei ollenkaan ole viime hetki lahjoja ajatellen. Ja jouluaattona Stockalla on aamuryysiksen jälkeen tosi rauhallista, joten mun viime hetken vinkkini voisi olla mennä sinne ja kysyä neuvoa myyjältä (niin tietää ainakin, mitä siinä esiliinassa lukee).

Mä ajattelin listata tähän helppoja viime hetken lahjahankintoja, mutta oikeastaan ainoa, mitä mulle tulee mieleen on, että mä itse kyllä ilahtuisin joka talvi jostain hyvästä käsirasvasta. Joten toivottavasti te ette ole jättäneet joululahjahankintoja Leluteekin vinkkien varaan.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *